Luke Perry: Αυτή είναι η τελευταία του σκηνή στη σειρά “Riverdale”

Luke Perry: Αυτή είναι η τελευταία του σκηνή στη σειρά “Riverdale”
Λιουκ Πέρι Chris Pizzello/Invision/AP

Οριστικό τηλεοπτικό "αντίο" για τον δημοφιλή ηθοποιό που χάθηκε πρόωρα, καθώς παίχτηκε στον "αέρα" η τελευταία σκηνή που είχε γυρίσει στην πετυχημένη νεανική σειρά, λίγο πριν πεθάνει.

Με μεγάλη συγκίνηση, οι τηλεθεατές στις ΗΠΑ παρακολούθησαν την εβδομάδα που πέρασε την τελευταία σκηνή που γύρισε για την τηλεοπτική σειρά “Riverdale” ο Luke Perry λίγο πριν πεθάνει από οξύ εγκεφαλικό σε ηλικία 52 ετών.

Ο θρυλικός “Ντίλαν” της σειράς “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” είχε κάνει δυναμικό comeback συμμετέχοντας στο καστ του “Riverdale” τα τελευταία χρόνια. Και μπορεί να μην ήταν πια ο επαναστάτης έφηβος χωρίς αιτία, ήταν όμως πλέον ο μπαμπάς που όλοι θα ήθελαν να έχουν. Ο ρόλος “Φρεντ Άντριους”, του πατέρα του γνωστού κόμικ χαρακτήρα “Archie” τον επανέφερε στη δημοσιότητα για τους παλιούς του φαν, συστήνοντάς τον παράλληλα σε μία νέα γενιά τηλεθεατών.

Στην τελευταία του σκηνή, στο 19ο επεισόδιο του γ΄κύκλου της σειράς, ο Luke Perry συνοδεύει τον τηλεοπτικό του γιο στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο αντίπαλός του σε έναν αγώνα πυγμαχίας, Ράντι, ο οποίος και τελικά πεθαίνει.

Μιλώντας στο γιο του, ο Luke Perry του λέει: «Γιε μου, από όσα μου είπες είναι ξεκάθαρο πως ο Ράντι πέθανε από τα ναρκωτικά. Η αυτοψία θα το αποδείξει. Είσαι αθώος». Με την ατάκα αυτή, ο δημοφιλής ηθοποιός πέρασε στην τηλεοπτική ιστορία, αφήνοντας μας πάντα συντροφιά τους ρόλους του στις επαναλήψεις ταινιών και σειρών που έπαιξε.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα