Maestro: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου

Διαβάζεται σε 4'
papakaliatis
Maestro 2 MEGA TV

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του “Maestro”, το οποίο επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τους επόμενους μήνες.

Μπορεί η δεύτερη σεζόν του “Maestro” να καθυστερεί λίγο ακόμα μέχρι να κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του MEGA, ωστόσο τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεχίζονται το τελευταίο διάσημα με εντατικούς ρυθμούς.

Η δραματική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix, μάλλον θα επιστρέψει εντός του 2024, επομένως οι τηλεθεατές θα πρέπει να “οπλιστούν” με λίγη ακόμα υπομονή μέχρι να δουν την εξέλιξη των ιστοριών των αγαπημένων χαρακτήρων.

Το σίριαλ βρέθηκε για λίγο στην Αθήνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων και επέστρεψε στη συνέχεια στους ειδυλλιακούς Παξούς, όπου και στον δεύτερο κύκλο θα αποτελέσουν τη βάση για τους πρωταγωνιστές.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην Αθήνα με τους πρωταγωνιστές της σειράς και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη όπως πάντα, σε διπλό ρόλο, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες, ενώ από τις εικόνες ξεχώρισαν εκείνες που ο τηλεοπτικός “Ορέστης” κρατά στην αγκαλιά του το παιδί του.

Δείτε φωτογραφίες

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα