Maestro: Το Twitter προσπαθεί να μαντέψει τον δολοφόνο του Χαράλαμπου – “Μαζί τον φάγανε”

Maestro: Το Twitter προσπαθεί να μαντέψει τον δολοφόνο του Χαράλαμπου – “Μαζί τον φάγανε”
Maestro MEGA

Με ένα νέο συγκλονιστικό επεισόδιο επέστρεψε το Maestro το βράδυ της Πέμπτης και οι χρήστες του Twitter δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους.

Το “Maestro” επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης (01/12) με ένα νέο επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του MEGA, το οποίο ενθουσίασε τους τηλεθεατές για ακόμη μια φορά.

Μετά από την αποκάλυψη του παρελθόντος του Ορέστη, η αγαπημένη σειρά συνεχίστηκε με το έβδομο επεισόδιο, το οποίο είχε τίτλο Ένας απαίδευτος… βουλιάζει”.

Στο νέο επεισόδιο δύο μεγάλοι έρωτες βρήκαν λίγο χώρο να εκφραστούν κόντρα σε όλες τις δυσκολίες, ενώ έπαιξαν με τη φωτιά αψηφώντας τις συνέπειες.

Maestro: Όσα θα είδαμε στο “Ένας απαίδευτος… βουλιάζει”

Ο Σπύρος και ο Αντώνης κανόνισαν να πάνε κρυφά στην Αθήνα για λίγες ημέρες, γνωρίζοντας πως αν ο Χαράλαμπος το ανακαλύψει θα αντιδράσει ακραία. Ο Ορέστης φάνηκε πως δεν κατάφερε να αντισταθεί στον έρωτά του για την Κλέλια και έρχεται ολοένα σε δύσκολη θέση, με την Αλεξάνδρα να περιπλέκει την κατάσταση ακόμα περισσότερο.

Στο τέλος του επεισοδίου, όπως κάθε φορά, δόθηκαν μερικά ακόμη στοιχεία σχετικά με την δολοφονία του Χαράλαμπου, καθώς ο ίδιος φάνηκε να ήξερε πως έρχεται το τέλος του, ενώ όλο και περισσότερα πρόσωπα φαίνονται να εμπλέκονται σε αυτήν.

Οι χρήστες του Twitter πάντως δεν μπορούσαν να κρύψουν την ανυπομονησία τους, καθώς αναζητούσαν την λύση του μυστηρίου γύρω από το θάνατο του κακοποιητικού πατέρα. Οι περισσότεροι φάνηκε να πιστεύουν πως όλοι μαζί τον έχουν σκοτώσει, ενώ άλλοι θεωρούν πως τελικά αυτοκτόνησε.

Δείτε τα σχόλια στο Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα