Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποχώρηση από το MEGA

Διαβάζεται σε 2'
Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη Glomex/MEGA

Η πρώτη απάντηση της Ελένης Μενεγάκη στις κάμερες, αφότου έγινε γνωστό πως αποχωρεί από το MEGA. Τι δήλωσε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Σαν “βόμβα” έπεσε η είδηση ότι η κοινή πορεία της Ελένης Μενεγάκη και του MEGA λαμβάνει τέλος, ύστερα από τρία χρόνια συνεργασίας.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε κάποια συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου και έτσι, στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, η Ελένη Μενεγάκη θα αποχωρήσει από το μεγάλο κανάλι.

Υπενθυμίζεται πως η αγαπημένη παρουσιάστρια είχε ξεκινήσει να συνεργάζεται με τον σταθμό το 2021, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο και κάνοντας come-back μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, αφού το 2020 είχε ανακοινώσει πως αποσύρεται. Η ίδια παρουσίαζε την ψυχαγωγική εκπομπή “Ελένη”, καθημερινά στις 13.30 στο MEGA.

Μετά το τέλος της χθεσινής της εκπομπής, πάντως, οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών την περίμεναν έξω από τα στούντιο για να αποσπάσουν μία δήλωσή της αναφορικά με την αποχώρησή της, ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη αρνήθηκε ευγενικά να σχολιάσει.

“Με τρομάζετε και δεν θέλω να με τρομάζετε. Θέλω να σας πω το εξής. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είσαστε εδώ. Όμως δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση και θα ήθελα να το σεβαστείτε αυτό, όπως με σέβεστε όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, καλό απόγευμα” είπε η ίδια.

Σημειώνεται ότι σχόλια για το εν λόγω θέμα απέφυγαν να κάνουν και οι συνεργάτες της Δημήτρης Ουγγαρέζος και Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα