Τέλος από το MEGA η Ελένη Μενεγάκη

Διαβάζεται σε 2'
Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη Instagram@elenimenegaki

Ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν η συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη με το MEGA, καθώς οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας.

Τέλος λαμβάνει η κοινή πορεία της Ελένης Μενεγάκη και του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, ύστερα από τρία χρόνια συνεργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, οι δύο πλευρές δεν θα επεκτείνουν τη συνεργασία τους, η οποία έληγε φέτος το καλοκαίρι.

Η επιστροφή στο MEGA μετά από τρία χρόνια

Υπενθυμίζεται πως η Ελένη Μενεγάκη το 2020 είχε αποχωρήσει από τον Alpha έπειτα από 15 χρόνια και είχε μείνει εκτός τηλεόρασης για έναν χρόνο. Το 2021 είχε επιστρέψει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του MEGA, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο, και παρουσιάζοντας την ψυχαγωγική εκπομπή “Ελένη”, καθημερινά στις 13.30

Δηλαδή, αυτά τα τρία χρόνια που ήταν στο MEGA ήταν το «come back» που είχε κάνει μετά από την ανακοίνωση ότι αποχωρεί γενικά απ’ την τηλεόραση.

Η ανακοίνωση του MEGA τότε ανέφερε: 

«Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα