Μάγκυ master chef: Οι κριτές με πλήγωσαν – Για μένα νικητής είναι ο Τιμολέων

Μάγκυ master chef: Οι κριτές με πλήγωσαν – Για μένα νικητής είναι ο Τιμολέων
Η Μάγκυ από master chef κατά το επεισόδιο της αποχώρησης Youtube

Επεισοδιακή αποχώρηση της παίκτριας του master chef, που ηττήθηκε από τον Γιώργο. Τα κλάματα, ο ψυχρός αποχαιρετισμός στους κριτές και η κόντρα με Τσίκιλη, Γλωσσίδη και Σάββα

Μια μαραθώνια, διπλή δοκιμασία έφερε την Μάγκυ εκτός διαγωνισμού στο Master Chef μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου. Ιδιαίτερα έντονα σχολιάστηκε η αντίδρασή της μετά την πρώτη δοκιμασία, όπου σχεδόν κλαμμένη, η παίκτρια δήλωνε πως αξίζει να παραμείνει περισσότερο από τον αντίπαλό της, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι πήγε λάθος στη συνταγή που εκτελούσε. Η μαγείρισσα εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή “Στη φωλιά των Κου-Κου” και μίλησε για όλους και για όλα.

“Όχι, η μία θέση του τελικού είναι καβατζωμένη και πρέπει να είμαι εγώ εκεί γιατί έχω τόσα να δώσω” σχολίασε μεταξύ άλλων, προκαλώντας ποικίλα σχόλια στο twitter.

Τελικά, οι κριτές ανακοίνωσαν την συνολική δοκιμασία, από την οποία προέκυπτε πως η Μάγκυ έπρεπε να αποχωρήσει. Η παίκτρια εμφανώς απογοητευμένη αποχαιρέτισε μηχανικά όπως είπε τους κριτές και εγκατέλειψε το show.

Η μαγείρισσα εμφανίστηκε στο πρωινό του Star και απάντησε στις επικρίσεις που δέχτηκε για όσα είπε φεύγοντας. “Αν μπεις σε έναν διαγωνισμό λέγοντας “οκ όπου φτάσεις” δεν θα φτάσεις πουθενά, πρέπει να στοχεύεις ψηλά για να φτάσεις όσο πιο πάνω γίνεται” και συμπλήρωσε :“Ήθελα να μπω στην πεντάδα, μπορεί να μην τα κατάφερνα”

“Δεν είμαι άνθρωπος που με συμπαθούν πολύ εύκολα”, σχολίασε για την αντίδραση ορισμένων παικτών όταν επέστρεψε στο παιχνίδι. Μια ακόμη παίκτρια δηλώνει έκπληκτη με την διπροσωπία του Τζώρτζη: “Ο Τζώρτζης ήξερε εξ αρχής όλο το πρόβλημα και μου είχε πει ότι θα φύγεις γιατί είσαι μάνα, αλλά εγώ θα σε ήθελα μέσα. Στη συνέχεια με αγκάλιασε, με φίλησε και λέει ‘μου έλειψες’. Με το που κλείνουν οι κάμερες λέει δεν την θέλω στο παιχνίδι, το θεωρώ ανήθικο να επιστρέψει” σχολίασε.

“Δεν υπήρχε πόλεμος ως το τέλος, τα πράγματα διαλευκάνθηκαν” τόνισε ωστόσο στη συνέχεια η Μάγκυ.

Όσο για την αντίδραση Τσίκιλη κατά την αποχώρηση, σχολίασε: “Ήθελα να αφήσω κάτι μόνο στον Τιμολέοντα, δεν σκέφτηκα κάτι άλλο” σχολίασε για την αντίδραση Τσίκιλη στο γεγονός πως δεν αποχαιρέτισε κάποιον άλλο πέραν του Τιμολέοντα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα