Μάλφα: Η ασθένεια, οι μηνύσεις και η αποχή από την τηλεόραση

Μάλφα: Η ασθένεια, οι μηνύσεις και η αποχή από την τηλεόραση

"Είχα μηνιγγίωμα στον εγκέφαλο. Έκανα εγχείρηση και αυτό στην Ελλάδα θεωρείται ταμπού. Υπάρχει άγνοια".

H αγαπημένη Μπέσυ Μάλφα αναμφίβολα αποτελεί μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της, τόσο στο θέατρο όσο και την τηλεόραση, όπου έχει πρωταγωνιστήσει σε επιτυχημένες σειρές.

Eξηγεί τους λόγους που δεν την βλέπουμε στη μικρή οθόνη, παρά τις μεγάλες επιτυχίες που έχει κάνει με τελευταία της δουλειά το σήριαλ «Ζωές παράλληλες» για την τούρκικη τηλεόραση: «Δεν έχω προτάσεις για τηλεόραση. Συγκεκριμένα έχω να δεχτώ κάποια πρόταση εδώ και τέσσερα χρόνια.»

Οι κόρες της Μπέσυ Μάλφα και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, Νίκη και Όλγα, ακολουθούν τα βήματα των διάσημων γονιών στο θέατρο. Η Μπέσυ Μάλφα μιλώντας για τις κόρες της απαντάει: «Γνωρίζω κάποιοι με συμπαθούν και κάποιοι με αντιπαθούν στον χώρο μας. Δεν ξέρω κατά πόσο βοήθησε ή όχι το όνομα μου τις κόρες μου, αν άνοιξαν ή έκλεισαν πόρτες.»

Πριν λίγο καιρό ξέσπασε κάνοντας μηνύσεις κατά όσων έγραφαν ότι πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

Μιλώντας στο star αποκαλύπτει όλη την αλήθεια: «Είχα μηνιγγίωμα στον εγκέφαλο. Έκανα εγχείρηση και αυτό στην Ελλάδα θεωρείται ταμπού. Υπάρχει άγνοια. Οι Έλληνες γιατροί είναι εξαιρετικοί και ο κόσμος δε θα πρέπει να φοβάται.»

SHARE: