Μάνεσης-Μελέτη: Η φημολογούμενη κόντρα και η παραίτηση από την εκπομπή

Μάνεσης-Μελέτη: Η φημολογούμενη κόντρα και η παραίτηση από την εκπομπή
Ελεονώρα Μελέτη και Νίκος Μάνεσης Instagram / @oragiameleti

Οι Νίκος Μάνεσης, Ελεονώρα Μελέτη και Τίνα Μιχαηλίδου έκαναν εκατέρωθεν δηλώσεις για όσα ακούστηκαν αυτές τις μέρες σχετικά με την κόντρα τους.

Μια απίστευτη κόντρα φαίνεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους δημοσιογράφους Νίκο Μάνεση, Ελεονώρα Μελέτη και Τίνα Μιχαηλίδου εδώ και μερικές βδομάδες.

Ο Νίκος Μάνεσης και η Ελεονώρα Μελέτη ξεκίνησαν την συνεργασία τους στην αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν με την εκπομπή “Ώρα για Μελέτη” στον Alpha, στην οποία ο δημοσιογράφος είχε την ευθύνη της επιμέλειας. Τις τελευταίες μέρες οι φήμες για ρήξη ανάμεσα στους δύο έγιναν πιο έντονες, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που αποτέλεσαν αφορμή για την μεταξύ τους κόντρα. Πρόσφατα, ο Νίκος Μάνεσης δήλωσε δημοσίως πως δεν έχει πλέον καμία σχέση με την εκπομπή εδώ και τρεις βδομάδες και ότι την πλήρη ευθύνη για το “Ώρα για Μελέτη” έχει η Ελεονώρα Μελέτη και η ομάδα της. Παράλληλα, η συνεργάτης της εκπομπής Τίνα Μιχαηλίδου δήλωσε παραίτηση από την εκπομπή και τον σταθμό.

Οι Νίκος Μάνεσης, Ελεονώρα Μελέτη και Τίνα Μιχαηλίδου μίλησαν σχετικά με το θέμα και έκαναν εκατέρωθεν δηλώσεις για όσα ακούστηκαν αυτές τις μέρες.

Μάνεσης: Εγώ είμαι το θύμα bullying

“Τι δουλειά έχω εγώ με μία δημοσιογράφο που παραιτείται από την εκπομπή της Μελέτη; Εγώ ρώτησα για να καταλάβω τι ακριβώς έχει γίνει και μου είπαν ότι αρνήθηκε να εργαστεί. Εμείς εδώ στο κανάλι λειτουργούμε ως εξής: ένα μήνα βγαίνει ένας ρεπόρτερ έξω, κάνει τεστ COVID-19 και ξαναμπαίνει μέσα. Από ό,τι πληροφορήθηκα κι εγώ, γιατί δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Μελέτη, έφτασε η σειρά της Τίνας Μιχαηλίδου να βγει έξω. Δήλωσε στη διεύθυνση του Alpha ότι θεωρεί υποτιμητικό να βγει έξω να κάνει ρεπορτάζ, έτσι μου έχουν πει, και στη συνέχεια παραιτήθηκε. Εγώ πώς εμπλέκομαι ρε παιδιά;”

Σχετικά με τις φήμες πως ο ίδιος έκανε bullying στη δημοσιογράφο, ο Νίκος Μάνεσης απάντησε σε υψηλούς τόνους: “Το bullying είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία και πρέπει να αποδεικνύεται. Περιμένω να δω αποδείξεις. Γιατί αν δεν αποδειχθεί το bullying από όποιους το αναφέρουν δημοσίως, τότε υπάρχει ένα άλλο αδίκημα που λέγεται συκοφαντική δυσφήμιση. Να τελειώνουμε αυτό το καραγκιοζιλίκι. Καλή πορεία στην κα. Μιχαηλίδου εκεί που έχει πιάσει ήδη δουλειά. Να σταματήσει να ασχολείται με το όνομά μου. Τρία χρόνια είμαι τρελός και της κάνω bullying και παραιτήθηκε σήμερα; Που εγώ την έβαλα στην Ελεονώρα Μελέτη; Που η Ελεονώρα Μελέτη αμφισβήτησε την απόφασή μου αυτή όταν εμπλεκόμουν με την εκπομπή, επειδή είχε ακούσει άσχημα λόγια για την Τίνα Μιχαηλίδου και της είχα πει “κάνει για τη δουλειά σου, λίγο έλεγχο θέλει”. Τι σας είπε η Τίνα Μιχαηλίδου που έκανε διαρροές στους διαδρόμους, για πείτε μου να μάθω κι εγώ”.

“Τα παιχνιδάκια εγώ τα ξέρω και αυτή τη στιγμή διαπράττονται ποινικά αδικήματα. Εγώ είμαι το θύμα bullying, συκοφαντική δυσφήμιση λέγεται. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με την εκπομπή της Μελέτη εδώ και τρεις βδομάδες. Άμεσα υπεύθυνη για την εκπομπή της Μελέτη είναι η διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης. Δεν έχω καμία σχέση με τη Μελέτη, δεν έχω καμία σχέση με όσους παραιτούνται, απολύονται. Ουδεμία σχέση. Η Ελεονώρα είναι μια χαρά, θα τα πάει πολύ καλά”, πρόσθεσε ο κ. Μάνεσης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας: “Αν δεν έχει στοιχεία θα παραθέσω εγώ και τότε θα κλάψει κάθε πικραμένος. Γιατί ξέρω ποιοι έχουν κάνει τις διαρροές, πού τις έχουν δώσει και ξέρω και το παρεάκι της Αράχωβας που πηγαίνουν και κάνουν μαζί διακοπές και το παιχνιδάκι που στήνουν και τα ατυχήματα που είχαν με το snowmobile. Τα γνωρίζω όλα, μην κοιτάτε που δεν μιλάω. Και η υπομονή έχει τα όριά της! Το παιχνιδάκι τελείωσε, φτάνει πια το bullying σε έναν παλαιό συνάδελφο. Τέλος το bullying”.

Μιχαηλίδου: Για να φεύγω σημαίνει ότι δεν αντέχω άλλο

Λίγο μετά την παραίτησή της, η Τίνα Μιχαηλίδου μίλησε βουρκωμένη και εμφανώς αναστατωμένη στους δημοσιογράφους, αναφέροντας:

“Προφανώς για να παραιτούμαι 13 Οκτωβρίου υπάρχει σοβαρός λόγος. Δεν έχω να επιβεβαιώσω κάτι αυτή τη στιγμή (για τοξική σχέση). Δεν έχω φύγει από άλλες κι άλλες εκπομπές. Οφείλω να διασφαλίσω την ψυχική μου ακεραιότητα. Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάτι τέτοιο (κακές σχέσεις με τον Νίκο Μάνεση). Είναι τιμή μου που συνεργάστηκα με την Ελεονώρα. Θα έκανα με χαρά ό,τι μου ζητούσε κάποιος όταν όμως υπάρχει αλληλοσεβασμός. Για να φεύγω σημαίνει ότι δεν αντέχω άλλο. Είμαι στρατιώτης. Δε φεύγω έτσι. Δεν είναι επιλογή μου να μείνω άνεργη 13 Οκτωβρίου”.

Μελέτη: Σοκάρομαι με αυτά που μαθαίνω ότι είπε ο κ. Μάνεσης

Για την παραίτηση της Τίνας Μιχαηλίδου, αλλά και όσα ανέφερε ο Νίκος Μάνεσης, η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε:

“Γνώριζα την πρόθεση της Τίνας Μιχαηλίδου να παραιτηθεί. Δεν μπορώ να απαγορεύσω σε κάποιον να πάρει μια απόφαση που έχει να κάνει με την επαγγελματική του πορεία. Το ότι δεν ήθελα εγώ στην εκπομπή την Τίνα Μιχαηλίδου και με έπεισε ο Νίκος Μάνεσης να την πάρω, το ακούω τώρα πρώτη φορά και σοκάρομαι. Δεν ξέρω γιατί το λέει αυτό ο κ. Μάνεσης. Όταν ήρθα σε επαφή με τον σταθμό και μου είπαν ότι υπάρχουν διαθέσιμα αυτά τα πρόσωπα, μου είπαν να αποφασίσω αν θέλω να κρατήσω κάποιον ή να προτείνω κάτι άλλο και είπε όχι, να πάμε με τα πρόσωπα που προτείνει ο σταθμός. Το ότι ο κύριος Μάνεσης δεν έχει την επιμέλεια της εκπομπής δεν το έχει δηλώσει κανείς, πλην του κ. Μάνεση. Ούτε ο σταθμός ο ίδιος”.

Όσο για το αν τελικά υπάρχει ή όχι κόντρα μεταξύ της ιδίας και του κ. Μάνεση, η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε πως δεν θέλει να απαντήσει.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα