Μαργαρίτα MasterChef: Γιατί είναι το μεγαλύτερο φαβορί του φετινού διαγωνισμού

Μαργαρίτα MasterChef: Γιατί είναι το μεγαλύτερο φαβορί του φετινού διαγωνισμού
Μαργαρίτα Νικολαΐδη του "MasterChef 5" Star Tv

Ποια είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η αγαπημένη παίκτρια του "MasterChef 5". Το βιογραφικό της, τα καλύτερα πιάτα της, η σχέση της, η συγκινητική αποχώρησή της και η μεγάλη επιστροφή της.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποτελεί, αδιαμφισβήτητα, την πιο δημοφιλή παίκτρια του “MasterChef 5”, η οποία έχει “κερδίσει” τόσο τους κριτές και τους συμπαίκτες της στο παιχνίδι, όσο και τους τηλεθεατές του διαγωνισμού του Star με τις μαγειρικές της ικανότητες, τον αυθορμητισμό της και την καλοσύνη της.

Υπήρξε η νικήτρια του Silver Award και των 10.000 ευρώ την προηγούμενη βδομάδα, ωστόσο, η χαρά της “κόπηκε” γρήγορα, αφού λίγες μέρες μετά αποχώρησε από το “MasterChef 5”. Οι εξαιρετικές της ικανότητες, όμως, την έβαλαν ξανά στο παιχνίδι, αφού ήταν η πρώτη παίκτρια που τα κατάφερε στη διαδικασία των επιστροφών.

Η Μαργαρίτα αποτελεί την πιο αγαπητή παίκτρια του twitter, λόγω του αληθινού χαρακτήρα που δείχνει στην τηλεόραση, του αστείρευτου ταλέντου της, του χιούμορ της, της παιδικότητάς της και της προσγειωμένης στάσης της στο παιχνίδι.

Μαργαρίτα – MasterChef 5: Το βιογραφικό της παίκτριας

Η Μαργαρίτα είναι 27 χρονών και έρχεται στο “MasterChef 5” από την Καλλονή της Μυτιλήνης.

Αδιαμφισβήτητα, για τη «γλωσσοκοπάνα» Μαργαρίτα, όπως τη φωνάζουν φίλοι και συνάδελφοι, η μαγειρική είναι τρόπος ζωής και δεν είναι λίγες οι φορές, που με μια βαλίτσα στο χέρι κυνήγησε το όνειρο της. Οι σπουδές της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, την οδήγησαν στο εξωτερικό, όπου έζησε για αρκετά χρόνια. Η αντιδραστική και αυθόρμητη Μαργαρίτα δεν δίστασε να απορρίψει σημαντικές προτάσεις στο εξωτερικό, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον ζαχαροπλάστη σύντροφο της. Το μαγειρικό ταξίδι για εκείνη δεν σταματά ποτέ. Αυτή τη φορά ετοίμασε βαλίτσες και είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Τα πιο εντυπωσιακά πιάτα της Μαργαρίτας στο MasterChef 5

Η Μαργαρίτα – Νίνα (όπως είχε συστηθεί στην αρχή) είχε εντυπωσιάσει από τις οντισιόν τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη. Το πιάτο της, τότε, και τα εξαιρετικά σχόλια από τους κριτές, της είχαν δώσει το “εισιτήριο” για να προχωρήσει στην επόμενη φάση.

Κατά τις πρώτες μέρες της στο “MasterChef 5”, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είχε κάνει αισθητή την παρουσία της, αφού κέρδισε το πρώτο Mystery Box του φετινού διαγωνισμού. Έκτοτε, υπήρξε πολλές φορές στις πρώτες θέσεις των δοκιμασιών του παιχνιδιού και είχε συχνά το καλύτερο πιάτο.

Οι κριτές σχολίασαν πολλές φορές το έμφυτο ταλέντο της στη μαγειρική και στη δημιουργία υπέροχων γεύσεων, κάτι που εντόπισαν και στην τελευταία προσπάθειά της, η οποία την έβαλε ξανά στον διαγωνισμό τη Δευτέρα (12/04). Η Μαργαρίτα ήταν η πρώτη παίκτρια που επέστρεψε στο σπίτι του “MasterChef 5”.

Η συγκινητική αποχώρηση και η επιστροφή της στο MasterChef 5

Η 8άδα του MasterChef 5 “κλείδωσε” το Σάββατο (10/04), με την Μαργαρίτα να μένει εκτός συνέχειας του παιχνιδιού μαγειρικής. Η παίκτρια ήταν στη διαδικασία αποχώρησης με την Μαρία και τον Παναγιώτη, αφού η ίδια επέλεξε να βγει στον τάκο και να μην διεκδικήσει την ασυλία, επειδή θέλησε να πάρει όλη την ευθύνη της ομαδικής δοκιμασίας στην οποία είχε ρόλο αρχηγού.

Το πιάτο του pastry chef νέας γενιάς Μαρίνου Κοσμά, που κλήθηκαν να αντιγράψουν ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό και η Μαργαρίτα δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει. Μόλις ο χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους έληξε, η παίκτρια ξέσπασε σε λυγμούς και είπε πως ντρέπεται να παρουσιάσει αυτό το πιάτο στους κριτές και πως γνωρίζει ότι σήμερα θα πάει στο σπίτι της.

“Μαργαρίτα θέλω να σου πω ότι είσαι από τις πιο δυνατές μαγειρικές προσωπικότητες που έχω δει στο MasterChef ως τώρα. Έχεις δημιουργικότητα απίστευτη, έχεις τεχνική και έχεις και κάτι άλλο που ή το έχει ή δεν το έχεις. Δε μαθαίνεται. Είναι αυτό το ότι φαντάζεσαι τη γεύση. Είναι ένα ταλέντο έμφυτο. Ειλικρινά σου λέω ότι σε θαυμάζω. Θα πας πάρα πολύ μπροστά στη ζωή σου. Το αξίζεις”, είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

“Θεωρώ τιμή μου τα πιάτα που δοκίμασα από εσένα. Δεν το έχω ξανανιώσει στις 5 σεζόν του MasterChef, δεν ξέρω τι έμπνευση έχεις. Προσωπικά σε ευχαριστώ”, πρόσθεσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Στο twitter έγινε χαμός τη μέρα της αποχώρησής της, αφού η αγάπη του κοινού για την παίκτρια είναι πολύ μεγάλη. Ωστόσο, το κλάμα μετατράπηκε σε χαρά, αφού στην πρώτη μέρα της διαδικασίας επιστροφής την καλύτερη προσπάθεια είχε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η οποία πήρε τη λευκή ποδιά και μπαίνει απευθείας (ξανά) στο σπίτι του “MasterChef 5”.

Η ίδια μόλις άκουσε το όνομά της, άρπαξε την ποδιά και έφυγε αμέσως προς τον εξώστη.

Μαργαρίτα – MasterChef 5: Η σχέση της με τον Χρήστο Καλομοίρη

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποκάλυψε μετά τη νίκη του Silver Award τον επικείμενο γάμο της με τον Χρήστο Καλομοίρη, τον σύντροφό της με τον οποίο έχουν σχέση εδώ και δύο χρόνια.

Ο Χρήστος Καλομοίρης είναι Pastry Chef και στο παρελθόν έχει εργαστεί σε ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στο βιογραφικό του αναφέρει πως έχει εργαστεί ως επικεφαλής Pastry Chef στο εστιατόριο “Ματσουχίσα” της Ελβετίας. Καθώς και σε σειρά εστιατορίων στη Μύκονο, την Κω και την Αθήνα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα