Μαρία Μπεκατώρου: “Ξόδευα συναισθήματα χωρίς να υπάρχει λόγος”

Διαβάζεται σε 3'
Μαρία Μπεκατώρου: “Ξόδευα συναισθήματα χωρίς να υπάρχει λόγος”
Papadakis Press

“Έχω ωριμάσει πολύ μέσα από τη δουλειά, έχω γνωρίσει πολύ κόσμο και νομίζω έχω γίνει πιο αντικειμενική στο να ξεχωρίζω το καλό από το κακό” δήλωσε η Μαρία Μπεκατώρου.

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας (8/1) η Μαρία Μπεκατώρου και μίλησε μεταξύ άλλων για τον χαρακτήρα της και όσα έχουν αλλάξει στον χαρακτήρα της με τα χρόνια που πέρασαν.

«Στην αρχή ένιωθα μία υποχρέωση. Η αλήθεια είναι ότι όταν ήρθε η στιγμή να αποφασίσω για το μέλλον μου το τηλεοπτικό, το πολύ σημαντικό μου βήμα όταν έφυγα από τον ΑΝΤ1 και πήγα στο Mega, εκεί λοιπόν κατάλαβα, εκεί μπήκε η σφραγίδα ότι έχω κάνει πράγματα στη ζωή μου την επαγγελματική κι υπάρχει κόσμος που με θέλει στην τηλεοπτική οικογένειά του. Πίστευα και πριν (τη μεταγραφή), πάταγα στα πόδια μου πολύ καλά, αλλά εκείνη την περίοδο έγιναν προτάσεις και προσεγγίσεις από άλλα κανάλια και κατάλαβα ότι κάνω καλά τη δουλειά μου» είπε σχετικά με τη μεταγραφή της στο Mega.

«Έχω μεγαλώσει και τα βλέπω όλα πιο απλά. Έχω διαφορά (με τη Μαρία που ήμουν μερικά χρόνια πριν). Έχω ωριμάσει μέσα από τη δουλειά, έχω δουλέψει πάρα πολύ, έχω γνωρίσει πάρα πολύ κόσμο κι έχω γίνει νομίζω πιο αντικειμενική στο να ξεχωρίζω το καλό από το κακό» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της. «Επειδή είμαι πολύ κοινωνική, κι επειδή βρέθηκα ξαφνικά σε ένα περιβάλλον με πάρα πολύ κόσμο που μου μίλαγε και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ και να φιλτράρω τι είναι αυτό που κάνει καλό σε εμένα και τι δεν κάνει. Και κάποια στιγμή με έναν μαγικό τρόπο έγινε ένα καλό ξεκαθάρισμα και είμαι μια χαρά. Αρκετές φορές, ξόδευα πολλή ενέργεια και πολύ συναίσθημα χωρίς να υπάρχει λόγος και μετά εγώ γύρναγα και ήμουν ένα ράκος. (Το έκανα) γιατί ήθελα να είμαι αρεστή σε πολύ κόσμο. Πιεζόμουν. Ο χαρακτήρας μου είναι αυτός, είμαι ένας άνθρωπος έξω καρδιά. Αλλά το είχα παρακάνει.»

Το ταξίδι στην Ταϊλάνδη

Σχετικά με το πρόσφατο ταξίδι της στην Ταϊλάνδη δήλωσε τα ακόλουθα: «Πέρασα φανταστικά. Πήγαμε στη βόρεια Ταϊλάνδη, πήγαμε Μπανγκόκ και κάναμε ένα πολύ ωραίο τουρ σε μέρη πολύ ωραία. Δεν ήταν χαλαρά, σε θέρετρο να κάνεις μπάνιο. Δεν θέλαμε αυτό. Θέλαμε περιπέτεια, να δούμε πάρα πολλά μέρη κι ήταν φανταστικά. Πήγαμε εμείς κι ένα ζευγάρι φίλων μας από την Κεφαλονιά. Κάναμε εκεί Πρωτοχρονιά. Ήταν διαφορετικά, ήμασταν σε ένα χωριό, στο Τσιανκράινο νομίζω, όπου ήταν σε ένα μέρος νομίζω όπου υποπτευθήκαμε ότι πρέπει να ήταν ο δήμαρχος της πόλης με την κυρία του, πάρα πολύ ωραία ντυμένοι. Και ήταν κι άλλοι διαφορετικοί άνθρωποι, όλοι έτσι με τα χαρακτηριστικά της περιοχής που ήταν κάπως ωραία ντυμένοι. Κι έγινε η αντίστροφη μέτρηση σε ένα μέρος πολύ ωραίο που είχε πολύ ωραία φαγητά τοπικά, ήταν ο κόσμος με πολλή χαρά, (έπεσαν) πυροτεχνήματα. Ήταν όλα τέλεια. Να ‘μαστε καλά, δόξα τω Θεώ. Νιώθω ευγνώμων. Στην Ταϊλάνδη, άνθρωποι που ζουν έτσι υπό συνθήκες πολύ δύσκολες, παιδάκια που ζουν έτσι κι είναι ευτυχισμένα αν τους δώσεις μια μπανάνα».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα