Μαρία Τζομπανάκη: “Έβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι ερωτικό κι άσχημο”

Μαρία Τζομπανάκη: “Έβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι ερωτικό κι άσχημο”
Μαρία Τζομπανάκη Glomex

Η Μαρία Τζομπανάκη που πρωταγωνιστεί στον "Σασμό", μίλησε για τις ακραιότητες και τα επικίνδυνα περιστατικά που έχει ζήσει. "Αν μου πειράξουν το παιδί και είμαι μπροστά, θα πάρω το όπλο και θα πυροβολήσω", είπε για τον γιο της.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” της ΕΡΤ βρέθηκε η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία πρωταγωνιστεί φέτος στην επιτυχημένη δραματική σειρά “Σασμός” του Alpha.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα νεανικά της χρόνια, για τους κινδύνους με τους οποίους ήρθε αντιμέτωπη, τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί, για την Κρήτη και τις βεντέτες, για την μεγάλη αγάπη στον γιο και την οικογένειά της.

Κινδύνευσα μια φορά και δεν το κατάλαβα”

Η δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε ότι από πολύ νεαρή ηλικία της άρεσε να κάνει ταξίδια ακόμη και σε πολύ μακρινές χώρες. Ωστόσο, όπως είπε, είχε άγνοια κινδύνου, ενώ αναφέρθηκε σε δύο περιστατικά που θα μπορούσαν να είχαν πάει πολύ στραβά.

Κινδύνευσα μια φορά και δεν το κατάλαβα… Είχα πάει σε μια κολλητή μου, η οποία είχε πάει στο Μάντσεστερ με το σύζυγό της. Ήμουν στο Λονδίνο και θα έρχονταν από το Μάντσεστερ να δούμε θέατρο. Τους περίμενα έξω από ένα θέατρο. Έρχεται κάποιος μιγάς, σκουρόχρωμος κι ήταν ντυμένος διαφορετικά από τους Ευρωπαίους. Με ρώτησε αν θα πάω στο θέατρο κι αν θέλω να δω κάτι άλλο εξαιρετικό, μια άλλη παράσταση. Εγώ το έχαψα κατευθείαν. Μου λέει έλα να δεις, ξεκινώ να τον ακολουθήσω και βλέπω την ώρα που ξεκινώ να κοιτάζει γύρω του, αν τον βλέπει κάποιος. Λέω αντανακλαστικά “α ήρθαν οι φίλοι μου” και φεύγει”, είπε η Μαρία Τζομπανάκη.

“Όταν ήρθαν, ο άντρας της φίλης μου τραβούσε τα μαλλιά του και μου λέει ξέρεις τι είναι; Ήταν στριπτιτζάδικο. Μπορεί να με βουτούσαν, να με απήγαγαν και να μην ήξεραν ποτέ που είμαι”, συμπλήρωσε.

Το ακραίο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη

Μιλώντας για ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, η Μαρία Τζομπανάκη περιέγραψε ένα πολύ σοβαρό περιστατικό: “Έχω ζήσει ακραιότητες. Μία ήταν πολύ επικίνδυνη, όταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη. Έμενα στη Νέα Κρήνη και πήγαινα με το αυτοκίνητο. Άρχισα να βρίσκω λουλούδια. Στη συνέχεια σημειώματα που γίνονταν όλο και πιο τολμηρά και περίεργα και κάποια στιγμή με παρακολούθησε”.

“Μια φορά γύριζα από παράσταση κι είδα δίπλα μου ένα μεγάλο, μαύρο αυτοκίνητο κι άνοιξε τα τζάμια. Με κοίταξε έντονα. Πήγα αλλιώς το δρόμο κι όταν πάω να βγω εκεί που μένω, τον βλέπω μπροστά μου. Μπαίνω στο σπίτι μέσα από κάγκελα και κάτω από δύο συστάδες ήταν αυτός εκεί. Έβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι ερωτικό κι άσχημο. Εγώ πάγωσα. Άρχισαν να τρέχουν τα δάκρυα και να τον κοιτώ στα μάτια… Σκεφτόμουν τι να κάνω, αν προλαβαίνω να τρέξω. Δεν ήθελα να κοιτάξω γύρω γύρω, φοβόμουν. Σκεφτόμουν πώς να τον χτυπήσω, στην ευαίσθητη περιοχή. Μόνος του μου είπε “άντε αυτήν τη φορά στη χαρίζω. Πήγα στο σπίτι, ήρεμα, χωρίς να τρέξω και σκεφτόμουν πώς να τον χτυπήσω αν έρθει πίσω μου”, περιέγραψε η γνωστή ηθοποιός.

“Αν μου πειράξουν το παιδί και είμαι μπροστά, θα πάρω το όπλο και θα πυροβολήσω

Η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία κατάγεται από την Κρήτη, μίλησε για την κατάσταση εκεί λέγοντας πως πρέπει να αλλάξει και να σταματήσουν οι βεντέτες, ενώ πρόσθεσε και κάτι που αφορά καθαρά την ίδια.

“Ωστόσο, θέλω να πω κάτι. Γιατί έχω ρωτήσει πολλές φορές τον εαυτό μου. Αν μου πειράξουν το παιδί και είμαι μπροστά, θα αρπάξω το όπλο από το χέρι του και θα τον πυροβολήσω. Δεν θα λειτουργήσει η λογική μου. Λυπάμαι που το λέω αυτό και να με συγχωρέσει και ο Θεός που με ακούει. Η αντανακλαστική μου αντίδραση θα είναι ψέματα αν πω ότι θα είναι άλλη. Αν γίνει κάπου αλλού και δεν είμαι μπροστά και δεν έχω κάτι μπροστά μου εκείνητ η στιγμή, θα σκεφτώ ότι δεν έχω δικαίωμα να αφαιρέσω τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα