Μαρίλια Μητρούση: Τη ρωτούσαν για την υπόθεση Γεωργούλη και απαντούσε “Χρόνια Πολλά”

Μαρίλια Μητρούση: Τη ρωτούσαν για την υπόθεση Γεωργούλη και απαντούσε “Χρόνια Πολλά”
Μαρίλια Μητρούση glomex

Τις εξελίξεις στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία σε βάρος του αρνήθηκε να σχολιάσει η νεαρή ηθοποιός Μαρίλια Μητρούση στις τηλεοπτικές κάμερες και η αμηχανία άγγιξε κόκκινο.

Ένα αρκετά αμήχανο περιστατικό κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες οι οποίες συνάντησαν τη νεαρή ηθοποιό Μαρίλια Μητρούση, με τους δημοσιογράφους να ζητούν επισταμένως την τοποθέτησή της για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Η νεαρή ηθοποιός η οποία συνδέεται με τον ευρωβουλευτή με στενή φιλία και οι φήμες τους ήθελαν να είναι και ζευγάρι, αρνήθηκε ευγενικά να σχολιάσει οτιδήποτε για την υπόθεση και την καταγγελία σε βάρος του, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κρύψει την αμηχανία της, αφού οι ερωτήσεις έπεφταν βροχή και εκείνη επαναλάμβανε “Χρόνια Πολλά” και “Χριστός Ανέστη”.

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη, να είστε καλά… Αυτό έχω να πω εγώ“, δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, ενώ όταν η δημοσιογράφος ρώτησε εάν ο Αλέξης Γεωργούλης είναι βίαιος, εκείνη απάντησε: “Παιδιά, ειλικρινά δεν θέλω να τοποθετηθώ, θέλω απλά να σας ξαναπώ χρόνια πολλά, μην μου ξανακάνετε αυτή την ερώτηση. Είμαστε εδώ πέρα για να μιλήσουμε για τις ‘Σκάλες Μνήμης’, ας μιλήσουμε για τις ‘Σκάλες Μνήμης’. Χρόνια πολλά”.

Οι δημοσιογράφοι ανέφεραν τότε τη Μαρία Σολωμού και τη δική της τοποθέτηση επί του θέματος, με τη νεαρή ηθοποιό να επιμένει ότι δεν θέλει να τοποθετηθεί και να εύχεται ξανά “Χρόνια Πολλά”.

Ως “από μηχανής Θεός” εμφανίστηκε εκείνη τη στιγμή ο πατέρας της ηθοποιού, επίσης ηθοποιός, Μιχάλης Μητρούσης, ο οποίος και ο ίδιος προτίμησε να μην πάρει θέση καθώς όπως είπε δεν γνωρίζει καθόλου την ιστορία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα