Μάρκος Σεφερλής: Ετοιμάζει σειρά του BBC που θα γυρίζεται μπροστά σε κοινό

Μάρκος Σεφερλής: Ετοιμάζει σειρά του BBC που θα γυρίζεται μπροστά σε κοινό
Ο Μάρκος Σεφερλής στο πλατό της εκπομπής "The 2Night Show" Glomex

Ο Μάρκος Σεφερλής επισκέφτηκε το πλατό της εκπομπής "The 2Night Show" και μίλησε για το νέο του πρότζεκτ ενώ αποκάλυψε και το όνομα της καινούργιας του παράστασης.

Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε στην εκπομπή “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ένα νέο σόου στον ANT1, το οποίο είναι μία κωμική σειρά του BBC η οποία θα γυρίζεται ζωντανά μπροστά κοινό.

“Το επόμενο πρότζεκτ που έχουμε συμφωνήσει ήδη με τον ANT1 για τη χρονιά που έρχεται είναι ένα σήριαλ του BBC, μια τηλεοπτική κωμική σειρά, η οποία γυρίζεται μπροστά σε κοινό. Δεν έχει γίνει στην Ελλάδα σήριαλ με ζωντανό κοινό όπως είναι τα φιλαράκια στην Αμερική, θα γίνει πρώτη φορά στην Ελλάδα και αυτό”, είπε ο Σεφερλής.

Ο κωμικός μίλησε ακόμη και για το ρόλο του στο σήριαλ που ετοιμάζει φανερώνοντας πως θα παίζει τον ρόλο της μάνας σε όλη τη σειρά.

“Κάνω μια μάνα εκεί, δεν είναι ο ηθοποιός που μεταμφιέζεται σε μάνα, από την αρχή ο ρόλος μου είναι η μάνα, ο Σεφερλής κάνει τη μάνα, δεν τον βλέπουμε σαν κάτι άλλο δεν τον ξέρουμε”, δήλωσε.

Στη συνέχεια της συνέντευξής μίλησε και για την νέα παράσταση που ετοιμάζει, αποκαλύπτοντας ότι την έχει ονομάσει “Mark Clip Ο Ντίλερ Του Γέλιου”, επηρεαζόμενος από τα ακούσματα του γιού του αλλά και από την τραπ μουσική.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε και σε μία νέα φιλανθρωπική του πρωτοβουλία, ένα παντοπωλείο με την ονομασία «Πλάι Σου», το οποίο θα παρέχει δωρεάν τρόφιμα και προϊόντα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

” Ήθελα να είμαι πλάι σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Αυτή στιγμή, αυτή η περίοδος είναι η καταλληλότερη όσο καμία άλλη για να υλοποιήσω όλο αυτό που είχα στο μυαλό μου. Ο κόσμος γύρω μας καταλαβαίνω ότι έχει μεγάλο πρόβλημα τώρα με την πανδημία και ήθελα να είμαι δίπλα σε περισσότερους ανθρώπους” είπε για το παντοπωλείο που ετοιμάζει.

Ο Μάρκος Σεφερλής αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό παιχνίδι που παρουσιάζει το 5×5, δηλώνοντας ότι δεν τον κουράζει καθόλου παρόλο που έχει πολλά γυρίσματα και αρκετή δουλειά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα