Marvel: Αποκαλύφθηκε το φύλο του Loki

Marvel: Αποκαλύφθηκε το φύλο του Loki

Απομένουν κάτι λιγότερο από δύο ημέρες για την πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς που θα βασίζεται στον χαρακτήρα του Loki και ήδη το Disney+ μέσα από ένα έξυπνο teaser αποκάλυψε τον προσδιορισμό του ως προς το φύλο.

Ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρας του σύμπαντος της Marvel σύντομα θα επανέλθει με νέες περιπέτειες, όπου θα επιχειρήσει να σώσει με κάθε τρόπο την πραγματική διάσταση του σύμπαντος ή έστω να “μαχαιρώσει πισώπλατα” κάθε άτομο που θα βρεθεί στον δρόμο του με αγαθές προθέσεις.

Πρόσφατα η Disney+ αποκάλυψε άλλη μια ενδιαφέρουα πτυχή του χαρακτήρα του Loki μέσα από ένα teaser της ‘Time Variance Authority’ κάρτας του. Ο Loki λοιπόν είναι genderfluid.

Προφανώς αυτή η πληροφορία δεν είναι άγνωστη σε εκείνους που είναι εξοικειωμένοι με τα κόμικ με επιρροές από την νορδική μυθολογία. Στο παρελθόν έχει γραφτεί πως ο Loki είχε μείνει έγκυος από ένα άλογο με οκτώ πόδια. Στη σειρά είναι αρκετά πιθανό να δούμε και την πρώτη εμφάνιση της Lady Loki.

Από τις 9 Ιουνίου το ‘Loki’ θα είναι διαθέσιμο για streaming μέσω της πλατφόρμας της DIsney+. Η σειρά αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες θεάσεις κριτικών, έχει στοιχεία δανεισμένα τόσο από το ‘Blade Runner’ όσο και από το ‘Mad Men’.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα