Master Chef Junior: Η Μάγκυ Ταμπακάκη βούτηξε σε μια πισίνα από σοκολάτα

Master Chef Junior: Η Μάγκυ Ταμπακάκη βούτηξε σε μια πισίνα από σοκολάτα
Η κριτής του Master Chef Junior, Μάγκυ Ταμπακάκη σε μια πισίνα από σοκολάτα Youtube

Παιδιά κατά κύριο λόγο οι τηλεθεατές της πρεμιέρας με τους ανήλικους μάγειρες.

Πρεμιέρα για το δεύτερο μεγάλο χαρτί του Star στο πρώτο μισό της σεζόν, το Master Chef Junior που υποδέχτηκε δεκάδες μικρά παιδιά. Οι μικροί σεφ, συνοδεία των γονιών τους, θέλησαν να βάλουν τα δυνατά τους και να κερδίσουν μια θέση στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Τα κορίτσια του Master Chef Junior που περνούν στην επόμενη φάση Christos_Moukas_Photography

Πρώτες εμφανίστηκαν οι… μικρές κυρίες που διαγωνίστηκαν μεταξύ άλλων και στο πρώτο κουτί δημιουργικότητας, με βασικό υλικό τις γαρίδες. Η δομή της εκπομπής θύμισε πολύ το κλασικό και ιδιαίτερα επιτυχημένο κόνσεπτ του Master Chef, ενώ δεν έλειψαν και οι αυστηρές κριτικές, Την Ελένη Ψυχούλη, το Μανώλη Παπουτσάκη και και τη Μάγκυ Ταμπακάκη, αλλά και τα παιδικά δάκρυα.

Η πρώτη δοκιμασία για τις μικρές μαγείρισσες, είχε γαρίδες STAR

Παρακάτω είναι οι μικρές διαγωνιζόμενες που πέρασαν στην επόμενη φάση:

Οι κριτές έχουν αναλάβει την δύσκολη αποστολή να βρουν και ν’ αναδείξουν τον επόμενο λιλιπούτειο Master Chef. Μέσα στις επόμενες ημέρες, μια σειρά από δοκιμασίες θ’ αναδείξουν τα 22 πιο ταλαντούχα παιδιά, 11 αγόρια και 11 κορίτσια που θα φορέσουν την πολυπόθητη ποδιά και θα μπουν στο διαγωνισμό για να ζήσουν συναρπαστικές μαγειρικές εμπειρίες. Εμπειρίες που περιλαμβάνουν ακόμη και βουτιά σε πισίνα από σοκολάτα.

Μετά τα κορίτσια, ακολουθούν τα αγόρια που θα διαγωνιστούν το βράδυ της Παρασκευής για μια θέση στους 16 επικρατέστερους. Μικροί μάγειρες καίγονται, αγωνιούν και προσπαθούν να σερβίρουν το καλύτερο πιάτο.

Από πλευράς τηλεθέασης, το Master Chef Junior επέδειξε δυναμική στο κοινό που όλοι θα αναμέναμε. Το πρώτο επεισόδιο μπορεί σημείωσε 11% στο σύνολο και 11,7% στις ηλικίας 18-54, στα παιδιά όμως από 4 ως και 17 ετών άγγιξε ποσοστό 20,7%.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα