Master Chef Junior: Ξύρισε το κεφάλι του στο σχήμα του λογότυπου του show

Master Chef Junior: Ξύρισε το κεφάλι του στο σχήμα του λογότυπου του show
Απόσπασμα από teaser του Star για το Master Chef Junior Instagram

Λίγες ημέρες έμειναν πριν την πρεμιέρα και τα πρώτα teaser του σταθμού έβγαλαν λαβράκι.

«Αγαπάω πάρα πολύ το Master Chef. Εξάλλου φαίνεται…» με αυτή τη φράση ο μικρός μάγειρας στρέφει το κεφάλι αριστερά προκειμένου να φανεί στην κάμερα το πλαϊνό μέρος της κόμμωσής του. Το μικρό παιδί που φαίνεται να λατρεύει το φαγητό και τον μαγειρικό διαγωνισμό έχει ξυρίσει το κεφάλι του στο χαρακτηριστικό σήμα του διεθνούς τηλεοπτικού φορμάτ. Μια αντίσταση κεραμικής εστίας δηλαδή που στο εσωτερικό της σχηματίζει το γράμμα “M”.

Το παραπάνω είναι ένα μόνο από τα τέσσερα teaser του Star, λίγο πριν ξεκινήσει η πρεμιέρα του Master Chef Junior εκεί κατά τα τέλη Σεπτέμβρη. Ο σταθμός της Κηφισιάς ποντάρει πολλά στο μαγερικό show για παιδιά από 8 ως 13 ετών για το πρώτο μισό της νέας σεζόν. Άλλωστε, οι μικροί μάγειρες μαζί με την επιστροφή του Next Top Model είναι τα δύο δυνατά όπλα του Star στην τηλεοπτική αρένα.

Μαζί με τους ταλαντούχους υποψήφιους για τον τίτλο του MasterChef JUNIOR, για να τους καθοδηγούν και να τους κρίνουν στις συναρπαστικές δοκιμασίες, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν η γαστρονόμος – και όχι μόνο – Ελένη Ψυχούλη, ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη από το Master Chef 2, στην κριτική επιτροπή του Junior Christos_Moukas_Photography

Ανάμεσα στη νέα τριάδα των κριτών, όπως είναι πλέον γνωστό και μια παίκτρια που ξεχώρισε από το φετινό Master Chef, φτάνοντας μέχρι την τελική εξάδα. Η Μάγκυ Ταμπακάκη, που στο ενδιάμεσο κέρδισε και τον εσωτερικό διαγωνισμό Silver Award, αναλαμβάνει ρόλο κριτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ LADYLIKE:


Master Chef Junior. Η Ελένη Ψυχούλη αποκαλύπτει την πρώτη φωτογραφία του μαγειρικού show

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα