Master Chef: ‘Καρφιά’ εναντίον των κριτών – Κόλαφος η κριτική Κουτσόπουλου

Master Chef: ‘Καρφιά’ εναντίον των κριτών – Κόλαφος η κριτική Κουτσόπουλου
Christos_Moukas_Photography

Η μπλε ομάδα ηττήθηκε στη δοκιμασία με τους πιο δύσκολους κριτές... τα παιδιά. Κι ύστερα ήρθαν οι γκρίνιες

Σε βατερλώ εξελίχθηκε η ομαδική διαδικασία του Master Chef για την μπλε ομάδα, από την οποία δεν έλειψαν τα παράπονα και τα καρφιά σε βάρος των κριτών. Τι απάντησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

“Για χρωματική διαφορά στους πάγκους”, αλλά και το γεγονός πως τα παιδάκια που έκριναν τις δύο ομάδες, ξεκίνησαν από τον “κόκκινο” πάγκο, μίλησαν οι παίκτες της μπλε ομάδας στο Master Chef, προκαλώντας την αντίδραση των κριτών. “Θεωρείς ότι η διαφορά, ’45-15′, διαμορφώθηκε επειδή είχαν διαφορετικά χρώματα;” ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τους παίκτες να επιμένουν στην επισήμανσή τους.

Η όλη συζήτηση προκάλεσε τον εκνευρισμό του κριτή που παρέθεσε ένα, ένα τα λάθη της ομάδας. “Κάνατε μια κέτσαπ με ανανά και ντομάτα. Ποιος σας είπε ότι ήταν ωραία; Αυτό που δοκίμασα εγώ από την κατσαρόλα ήταν κακό” σημείωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. “Εγώ είδα φωτιές στα τηγάνια και μπιφτέκια που ήταν μαύρα” πρόσθεσε και συνέχισε: “Θεωρείς ότι το νάγκετ σας ήταν τραγανό; Πιστεύετε ότι αυτό θα ήταν ελκυστικό στα παιδιά;” συνέχισε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα