MasterChef 3: Η εξοργισμένη Άλκηστις, οι σομελιέ κρασιών και ο μεθυσμένος Παντελής

MasterChef 3: Η εξοργισμένη Άλκηστις, οι σομελιέ κρασιών και ο μεθυσμένος Παντελής

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έφεραν εις πέρας μια απαιτητική δοκιμασία, όπου κρίθηκαν από δύο σομελιέ κρασιών. Η Άλκηστις εκνευρίστηκε γιατί δεν βγήκε αρχηγός, οι παίκτες διαφώνησαν με την επιλογή του αρχηγού και ο Παντελής μέθυσε.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης του MasterChef 3 είδαμε τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο ομάδες, για να φέρουν εις πέρας την ομαδική δοκιμασία. Ο αρχηγός της μίας ομάδας, ο Αλέξανδρος, κλήθηκε να επιλέξει τον αντίπαλο αρχηγό του, διαλέγοντας τον Παντελή.

Πολλοί ήταν εκείνοι που ξαφνιάστηκαν από την επιλογή του Παντελή, καθώς θεώρησαν πως ο Αλέξανδρος το έκανε για λόγους στρατηγικής. Αρκετοί, μάλιστα, υποστήριξαν πως τον επέλεξε νομίζοντας πως “τον έχει” και ότι θα είναι ένας εύκολος αντίπαλος και όχι ισάξιός του.

Μάλιστα, η γνωστή για τα ξεσπάσματά της, Άλκηστις, “ξεσπάθωσε” για άλλη μια φορά και σχολίασε αρνητικά την επιλογή αρχηγού που έκανε ο Αλέξανδρος, ενώ ανέφερε πως περίμενε να είναι η ίδια η αρχηγός και μίλησε για την “αγαθότητα” του Παντελή.

“Ο Παντελής είναι πραγματικά πολύ αγαθός, φτάνει στα όρια της βλακείας η αγαθότητά του. Και πιστεύω ότι τον έχει βάλει επειδή είναι άλλο ένα πιόνι του, να πετάει σιγά σιγά έξω αυτούς που δεν θέλει. Άσχετο το ότι στο σπίτι τους κάνει παρέα. Περίμενα ότι θα είμαι εγώ ο αρχηγός, απλά δεν θέλω ούτε καλημέρα να μου λέει, δεν θέλω, γιατί είναι διπρόσωπος. Πριν με διαλέξει μία από τις δύο ομάδες με είχε πιάσει νευρικό γέλιο του τύπου ότι θέλω να βγω μπροστά να του σπάσω τα μούτρα του άλλου, αλλά λέω εντάξει, δεν πειράζει. Με παίρνει ο Παντελής, εννοείται ότι χάρηκα πολύ γιατί δεν ήθελα με καμία να φορέσω το μπλε”.

Οι δύο ομάδες επισκέφθηκαν την οινοπαραγωγική μονάδα “Σκούρα” στη Νεμέα. και κλήθηκαν να μαγειρέψουν μενού πέντε πιάτων για τους δύο σομελιέ κρασιών, την Γιοβάννα Λύκου και τον Θεόδωρο Λέλεκα. Τα πιάτα θα έπρεπε να ταιριάζουν με πέντε διαφορετικά κρασιά που δοκίμασαν οι παίκτες.

Οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους και εμπνεύστηκαν από τα αρώματα και τις γεύσεις των κρασιών, ώστε να φτιάξουν ένα μενού που θα ικανοποιούσε τον ουρανίσκο των ειδικών. Φαίνεται, πάντως, πως στην όλη διαδικασία, κάποιος από τους παίκτες δοκίμασε λίγο παραπάνω κρασί.

“Ο Παντελής μπορεί να την είχε ακούσει από τα κρασιά. Ήταν λίγο στα χαμένα, παραδέχτηκε ο Τάσος, για τη στιγμή που προσπαθούσαν να σκεφτούν ιδέες, ενώ ο Χαράλαμπος είπε πως ήταν λίγο κόκκινος στο πρόσωπο και “στον κόσμο του”, μάλλον από το κρασί.

Οι παίκτες τα πήγαν πολύ καλά και οι δύο ομάδες απέσπασαν εξίσου θετικά και αρνητικά σχόλια. Το ποια ομάδα κέρδισε, θα το μάθουμε την Πέμπτη το βράδυ, όπου πρόκειται να παρακολουθήσουμε και εντάσεις μεταξύ των παικτών, ξεκινώντας από την επιλογή του Παντελή ως αρχηγού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα