MasterChef 3: Παίκτης δίνει συμβουλές για χαρούμενο κρέας, αλλά έχει φτιάξει ψάρι

MasterChef 3: Παίκτης δίνει συμβουλές για χαρούμενο κρέας, αλλά έχει φτιάξει ψάρι

Ο Δημήτρης αποφάσισε να φτιάξει στους κριτές ένα φαγκρί, αν και ξέχασε να πάρει μαζί του στο πλατό μία κατσαρόλα και ένα κουτάλι. Ωστόσο, τα πράγματα χειροτέρεψαν ακόμη πιο πολύ στη συνέχεια.

Πολλές ήταν οι ιδιαίτερες, συγκινητικές ή χιουμοριστικές περιπτώσεις υποψηφίων, στο επεισόδιο της Τρίτης του MasterChef 3.

Μία από τις πιο αστείες στιγμές ήταν όταν διαγωνίστηκε ο Δημήτρης Πατρελάκης από τα Χανιά της Κρήτης, ο οποίος πριν από 8 χρόνια παράτησε την καριέρα του στην εκπαίδευση και ακολούθησε μια σχολή μαγειρικής.

Ο Δημήτρης αποφάσισε να φτιάξει στους κριτές ένα φαγκρί, αν και ξέχασε να πάρει μαζί του στο πλατό μία κατσαρόλα και ένα κουτάλι. Ωστόσο, τα πράγματα χειροτέρεψαν ακόμη πιο πολύ στη συνέχεια, όταν ήρθε η ώρα οι κριτές να δοκιμάσουν το πιάτο.

Ο Πάνος Ιωαννίδης είπε στον Δημήτρη πως το ψάρι χρειαζόταν λίγο περισσότερο ψήσιμο και τότε ο Δημήτρης ξεκίνησε να “ξεδιπλώνει” τις απόψεις του και τη φιλοσοφία του σχετικά… με το κρέας, παρόλο που είχε μαγειρέψει ψάρι!

Το κρέας για να μην έχει τις τοξίνες που μπορεί να είναι βλαβερές για τον οργανισμό μας, πρέπει να είναι χαρούμενο. Γιατί όταν είμαστε στρεσαρισμένοι κι εμείς και έχουμε άγχος και είμαστε πιεσμένοι, το σώμα δεν λειτουργεί καλά. Έχει δυσλειτουργίες, που επιβαρύνουν το μέσα μας.

Και αμέσως μετά στην προσωπική του συνέντευξη στην κάμερα:

Και μιλάω για το κρέας, ενώ έχω φτιάξει ψάρι. Εκεί σίγουρα με πήραν στο “ψιλό”.

Έπειτα, οι κριτές τον ευχαρίστησαν και τον άφησαν να φύγει, ενώ ο ίδιος δυσκολεύτηκε να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη και αν όντως δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα