MasterChef 5: Ανατροπή – Αυτοί είναι οι τέσσερις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

MasterChef 5: Ανατροπή – Αυτοί είναι οι τέσσερις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Οι κριτές του MasterChef 5 Youtube / @StarTv

Τις τέσσερις πιο αδύναμες προσπάθειες του Τεστ Δημιουργικότητας ξεχώρισαν οι κριτές του "MasterChef 5". Ποιοι θα μαγειρέψουν στη δοκιμασία αποχώρησης.

Νέο Mystery Box και Τεστ Δημιουργικότητας είχαμε το βράδυ της Δευτέρας στο “MasterChef 5”, με τους επίδοξους σεφ να βάζουν τα δυνατά τους ώστε να ετοιμάσουν ένα νόστιμο πιάτο και να εντυπωσιάσουν τους τρεις κριτές του μαγειρικού διαγωνισμού του Star.

Το Mystery Box ήταν βασισμένο σε υλικά της ασιατικής κουζίνας, με τους περισσότερους παίκτες να δυσκολεύονται, αφού μπορεί να είχαν δοκιμάσει παρόμοια πιάτα, αλλά δεν τα είχαν φτιάξει ποτέ τους. Ωστόσο, τα τέσσερα πιάτα που επέλεξαν να γευτούν οι κριτές ήταν πολύ καλά.

Νικήτρια της πρώτης δοκιμασίας του “MasterChef 5” ήταν η Μαρία Λαζαρίδου, η οποία μοίρασε τα υλικά στην επόμενη δοκιμασία, ωστόσο, η ίδια επέλεξε να μην διαγωνιστεί και να μην διεκδικήσει την κάρτα ασυλίας.

Στο Τεστ Δημιουργικότητας την καλύτερη προσπάθεια είχε ο Τζιοβάνι Σκαράτζι, ο οποίος θα σκεφτεί αν και πώς θα χρησιμοποιήσει το πλεονέκτημά του. Τις λιγότερο καλές προσπάθειες είχαν τέσσερις παίκτες, οι οποίοι θα κληθούν να μαγειρέψουν σε δοκιμασία αποχώρησης και να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο σπίτι.

Αυτοί είναι οι Ανούς Χεριμιάν, ο Πάυλος Χάππιλος, η Μαργαρίτα Νικολαϊδη κι η Λία Μακροστεργίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα