MasterChef 5: Αυτή είναι η “χρυσή” 10άδα – Μάχη για το τεράστιο πλεονέκτημα

MasterChef 5: Αυτή είναι η “χρυσή” 10άδα – Μάχη για το τεράστιο πλεονέκτημα
MasterChef 5 Glomex

Οι Top 10 του "MasterChef 5" μπαίνουν στην κουζίνα για να διεκδικήσουν ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Ποιοι είναι οι παίκτες της δεκάδας. Τι θα δούμε τη Δευτέρα (05/4).

Διαγωνιστική πρεμιέρα για τη “χρυσή” δεκάδα του “MasterChef 5”, μετά την αποχώρηση του Ιωάννη το περασμένο Σάββατο (04/04).

Οι 10 φιναλίστ αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο επεισόδιο της Δευτέρας (05/4), καθώς διεκδικούν ένα τεράστιο πλεονέκτημα που θα τους βοηθήσει στην πορεία του “MasterChef 5”.

Από ποιους απαρτίζεται, όμως, η δεκάδα αυτή και τι ξεχωριστό έχει ο κάθε μάγειρας που παραμένει στον ελληνικό διαγωνισμό μαγειρικής του Star;

Η τελική δεκάδα του MasterChef 5:

1. Μαργαρίτα Νικολαϊδη

Χαμηλών τόνων άνθρωπος και ένα από τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής. Η Μαργαρίτα με καταγωγή από την Καλλονή της Μυτιλήνης έχει αποδείξει πολλές φορές στο MasterChef 5, ότι μπορεί να μεγαλουργήσει μέσα στην κουζίνα. Τουλάχιστον οι χρήστες στα social media φαίνεται να έχουν βρει τη φετινή νικήτρια.

2. Διονύσης Σαρακίνης

Με πολλή δουλειά και σεβασμό απέναντι στους κριτές, ο Διονύσης έχει καταφέρει να μπει στη 10άδα. Είναι παθιασμένος, ενεργητικός, ενθουσιώδης και δε θα ξεχάσει ποτέ εκείνη τη φορά, που μαγείρεψε για τον Ζινεντίν Ζιντάν. Όνειρο ζωής και στόχος του να κερδίσει το έπαθλο του MasterChef 5 για να ανοίξει αλυσίδα με elevated καντίνες.

3. Ανούς Χεριμιάν

Η παίκτρια από την Αρμενία αποφάσισε να θέσει ψηλούς στόχους, να αφήσει για λίγο πίσω της την ταβέρνα της μητέρας της και να εξελιχθεί όσο μπορεί στον διαγωνισμό μαγειρικής και γιατί όχι, να τον κερδίσει!

4. Μαρία Λαζαρίδου

Απόλυτη στις απόψεις της, στη Μαρία, όπως έχετε καταλάβει, δεν της αρέσει να την αμφισβητούν, αλλά πάντα αφήνει ένα περιθώριο στον άλλο για να αποδείξει τη δική του αλήθεια. Εύκολα θα μπορούσε κάποιος να τη χαρακτηρίσει υπεροπτική, όμως η αλήθεια είναι ότι είναι παρεξηγημένη γιατί λέει πάντα την άποψη της.

Στον διαγωνισμό ήρθε για να διαγράψει την κρίση ανασφάλειας, που ένιωσε την προηγούμενη φορά που δήλωσε συμμετοχή. Η αποτυχημένη της προσπάθεια στις audition, δίχως να βγάλει καν πιάτο μπροστά στους τρεις chef, την έκανε να πεισμώσει ακόμα περισσότερο και να προχωρήσει. Μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα και έχει μπει στη δεκάδα.

5. Στέφανος Χίλας

Ο Στέφανος Χίλας, βγαίνοντας από μια σχέση, που τον κρατούσε πίσω σε πολλούς τομείς της ζωής του, αποφάσισε να κυνηγήσει τα όνειρά του και έκανε αίτηση στον μαγειρικό διαγωνισμό. Δε θέλει απλώς να κερδίσει αλλά και να αφήσει πίσω του κάτι πρωτοποριακό.

6. Νίκος Σκορδάκης

Θέλει να κάνει περήφανη την Πάτρα καθώς, όπως λέει, όποια πέτρα και αν σηκώσεις τον Σκορδάκη θα βρεις. Έχοντας δουλέψει ως μάγειρας σε yacht, θέλει το ταξίδι του στο MasterChef 5 να ολοκληρωθεί στον τελικό και μόνο.

Αγαπημένο του υλικό, όπως έχει τονίσει πολλάκις, είναι το ψάρι και καθώς ο αγαπημένος του αριθμός είναι το 5, θεωρεί πως η νίκη του φετινού διαγωνισμού του… ανήκει.

7. Παύλος Χάππιλος

Ο Παύλος έχει καταγωγή από την Κύπρο και παρά το γεγονός πως ο πατέρας του είναι διακεκριμένος σεφ, ο ίδιος δεν ασχολήθηκε ποτέ επαγγελματικά με τη μαγειρική. Μέχρι πρότινος ζούσε στην Αγγλία, όπου και δούλευε ως χημικός. Τελικά, αποφάσισε να τα παρατήσει όλα για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική που λατρεύει. Όπως φαίνεται, δικαιώθηκε για την απόφαση του αφού πέρασε στους δέκα καλύτερους του διαγωνισμού.

8. Λία Μακροστέργιου

Η Λία αποτελεί την εκπρόσωπο του Βόλου στον διαγωνισμό του MasterChef 5. Το μικρό μαγειρείο της εκεί φημίζεται για τις περίεργες και διασκεδαστικές ονομασίες των πιάτων του..Ο στόχος για εκείνη είναι ένας και δεν είναι άλλος από το έπαθλο. Το έχει υποσχεθεί άλλωστε και στην 4χρονη κόρη της.

9. Τζιοβάνι Σκαράτζι

Η ήσυχη δύναμη του διαγωνισμού, ο γοητευτικός Τζιοβάνι, κατάγεται από την Ιταλία και για την ακρίβεια έχει μεγαλώσει στο εστιατόριο που διατηρούσαν οι γονείς του στο Μπάρι. Εκεί αγάπησε την κουζίνα. Και αποφάσισε να δηλώσει μέρος στον διαγωνισμό.

Η γνωριμία και ο γάμος του με μια Ελληνίδα τον έκανε… ερωτικό μετανάστη στη χώρα μας, όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία 10 χρόνια.

Αν και μετριόφρων, πιστεύει ότι έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει με τις γνώσεις του στην ιταλική κουζίνα και όχι μόνο, τους κριτές και το MasterChef 5 και όπως φαίνεται, ως τώρα, τα καταφέρνει περίφημα!

10. Παναγιώτης Τζαμάλης

Ο «Τζαμάλ», όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, έρχεται από την Αρχαία Ολυμπία. Ο ίδιος κρατά την ουσία της μαγειρικής, ενώ σκοπός του είναι να φτάσει με σταθερά βήματα στην κορυφή του διαγωνισμού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα