MasterChef 5: Εκτός 8άδας το μεγάλο φαβορί – Το “ευχαριστώ” του Σ. Κοντιζά

MasterChef 5: Εκτός 8άδας το μεγάλο φαβορί – Το “ευχαριστώ” του Σ. Κοντιζά
Η Μαργαρίτα του MasterChef 5 youtube

Η Μαργαρίτα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πιάτο της διαδικασίας αποχώρησης, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός συνέχειας του MasterChef 5. Τα τιμητικά λόγια των κριτών.

Η 8άδα του MasterChef 5 “κλείδωσε” το Σάββατο (10/04), με την Μαργαρίτα να μένει εκτός συνέχειας του παιχνιδιού μαγειρικής.

H Μαργαρίτα, νικήτρια του Silver Award και μεγάλο φαβορί του παιχνιδιού, ήταν στη διαδικασία αποχώρησης με την Μαρία και τον Παναγιώτη.

Το πιάτο του pastry chef νέας γενιάς Μαρίνου Κοσμά, που κλήθηκαν να αντιγράψουν ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό και η Μαργαρίτα δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς της, η παίκτρια έβαλε τα δυνατά της, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει το κέλυφος από σοκολάτα.

Μόλις ο χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους έληξε, η παίκτρια ξέσπασε σε λυγμούς και είπε πως ντρέπεται να παρουσιάσει αυτό το πιάτο στους κριτές και πως γνωρίζει ότι σήμερα θα πάει στο σπίτι της.

Έτσι κι έγινε…Η Μαρία έχοντας συγκεντρώσει υψηλή βαθμολογία με τα πιάτα της, πέρασε πρώτη και ανέβηκε στον εξώστη.

Η Μαργαρίτα γνωρίζοντας πως δεν έχει ολοκληρώσει 100% το γλυκό πιάτο της και με βαθμολογία γι’ αυτό 5/10 από τους τρεις κριτές και τον καλεσμένο chef, ήταν πολύ αγχωμένη και έτοιμη να βάλει τα κλάματα. Ο Παναγιώτης, όπως είπαν οι κριτές, είχε μακράν το καλύτερο πιάτο της δοκιμασίας και έτσι άνοιξε η πόρτα της εξόδου για την Μαργαρίτα.

“Μαργαρίτα θέλω να σου πω ότι είσαι από τις πιο δυνατές μαγειρικές προσωπικότητες που έχω δει στο MasterChef ως τώρα. Έχεις δημιουργικότητα απίστευτη, έχεις τεχνική και έχεις και κάτι άλλο που ή το έχει ή δεν το έχεις. Δε μαθαίνεται. Είναι αυτό το ότι φαντάζεσαι τη γεύση. Είναι ένα ταλέντο έμφυτο. Ειλικρινά σου λέω ότι σε θαυμάζω. Θα πας πάρα πολύ μπροστά στη ζωή σου. Το αξίζεις”, είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

“Θεωρώ τιμή μου τα πιάτα που δοκίμασα από εσένα. Δεν το έχω ξανανιώσει στις 5 σεζόν του MasterChef, δεν ξέρω τι έμπνευση έχεις. Προσωπικά σε ευχαριστώ”, πρόσθεσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα