MasterChef 5: Επιστρέφει απόψε – Δοκιμασία “φωτιά” που οδηγεί σε αποχώρηση

MasterChef 5: Επιστρέφει απόψε – Δοκιμασία “φωτιά” που οδηγεί σε αποχώρηση
MasterChef 5 Star Tv

Νέα αποχώρηση θα έχουμε απόψε στο MasterChef 5, με τους Ιωάννη, Ανούς και Τζιοβάνι να διεκδικούν την παραμονή τους στο σπίτι μέσω της δοκιμασίας αντιγραφής πιάτου.

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης για έβδομη φορά, η Ανούς Χεριμιάν για πέμπτη και ο Τζιοβάνι Σκαράτζι για πρώτη φορά υποψήφιος σε δοκιμασία αποχώρησης, θα δοκιμαστούν και θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο MasterChef 5, σε ένα πιάτο με εξαιρετικές ισορροπίες, παρά τη φαινομενική του ευκολία.

Στο νέο επεισόδιο του μαγειρικού ριάλιτι, που επιστρέφει στο Star το βράδυ της Τετάρτης (05/5) μετά την παύση του Πάσχα, οι τρεις υποψήφιοι θα πρέπει να αποδείξουν πως η μαγειρική ευστροφία πρέπει να συμβαδίζει με τη διάθεση που έχουν την ώρα της παρασκευής της συνταγής, με μια έξυπνη διαχείριση «ταπεινών» υλικών στο πρωτότυπο πιάτο αντιγραφής.

MasterChef 5 Star Tv

Κάποιοι πιστεύουν υπέρμετρα στον εαυτό τους, άλλοι πάλι θεωρούν ότι δεν είναι η ώρα τους να αποχωρήσουν και μερικοί πιστεύουν στην τύχη, που φέρνουν τα …γούρια. Το βέβαιο είναι ότι ένας από τους τρεις δεν θα έχει ξανά την ευκαιρία να μαγειρέψει στην κουζίνα του MasterChef 5.

Η πόρτα ανοίγει στο σπίτι του MasterChef 5. Άραγε, εκείνοι που επιστρέφουν, δέχονται και το ανάλογο καλωσόρισμα από τους υπόλοιπους, που έχουν μείνει πια στον διαγωνισμό;

Υπενθυμίζεται, ότι νέο επεισόδιο θα δούμε εκτάκτως και την Πέμπτη (06/5), ενώ δεν θα προβληθεί την Παρασκευή και το Σάββατο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα