MasterChef 5: Το ξέσπασμα του Τζιοβάνι και η αποθέωση στο twitter

MasterChef 5: Το ξέσπασμα του Τζιοβάνι και η αποθέωση στο twitter
Ο Τζιοβάνι στο "MasterChef 5" Star

Οι συμπαίκτες του Τζιοβάνι δήλωσαν πως δεν τον θέλουν για αρχηγό στο "MasterChef 5", με τον ίδιο να ξεσπά. Το twitter πάντως είναι με το μέρος του.

Ξέσπασε στο “MasterChef 5” της Τετάρτης (07/4) ο Τζιοβάνι, ένας από τους πιο ήρεμους και ήπιους παίκτες του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής του Star.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι κατά την ανάδειξη των αρχηγών στην όγδοη ομαδική δοκιμασία του “MasterChef 5”, οι συμπαίκτες του δήλωσαν εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν τον θέλουν για αρχηγό, λόγω της ομαδικής δοκιμασίας που προηγήθηκε, επιλέγοντας την Μαργαρίτα.

Ο Τζιοβάνι, ο οποίος είχε έρθει σε πολύ δύσκολη θέση την προηγούμενη φορά, αφού οι περισσότεροι του είχαν επιρρίψει όλες τις ευθύνες της αποτυχίας των πιάτων, με τη Μαρία και τον Στέφανο να τον “πολεμούν” ανοιχτά, δήλωσε σχετικά:

“Παιχνίδι είναι, εγώ τα πράγματα τα παίρνω σοβαρά μέχρι ένα σημείο, μετά οκ. Αλλά από την προηγούμενη ομαδική έμαθα κάτι. Άνοιξαν τα μάτια μου, κατάλαβα κάτι για κάποιους. Νομίζω ότι δεν πρέπει να στεναχωριέμαι. Η Μαρία στην προηγούμενη δοκιμασία και ο Στέφανος -αλλά ο Στέφανος φωνάζει, είναι ο χαρακτήρας του αλλά πάει και μπροστά- δεν ακούει. Για την τεμπούρα ξεκίνησε να λέει ότι ο Τζιοβάνι φταίει, ήταν έτοιμη να μου πετάξει σκ@τ@, αλλά μετά κερδίσαμε και φόρεσε τον κουβά”.

Το twitter πάντως αποθέωσε τον Τζιοβάνι, αναφέροντας πως είναι ένας παίκτης που ξέρει και να μαγειρεύει καλά, αλλά και να φέρεται σωστά, λόγω της γενικότερης στάσης του μέσα στο “MasterChef 5”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα