MasterChef 6: Ο Κουτσόπουλος αποχώρησε για λόγους υγείας

MasterChef 6: Ο Κουτσόπουλος αποχώρησε για λόγους υγείας
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος youtube printscreen - star tv

Τι συνέβη και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έμεινε εκτός MasterChef. "Έχω πάθει μία σοβαρή ζημιά", ανέφερε ο κριτής.

Ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποχώρησε εκτάκτως λίγο πριν από την έναρξη της πρώτης ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef 6, στο επεισόδιο της Τετάρτης, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

«Έχω να σας πω ότι θα σας αφήσω στα έμπειρα χέρια του Σωτήρη και του Πανούλη. Έχω πάθει μία σοβαρή ζημιά στο χέρι και θα σας ξαναδώ αύριο εγώ. Εντάξει; Με συγχωρείτε για αυτό. Θα μάθω όλες τις λεπτομέρειες αύριο», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στους αρχηγούς των δυο ομάδων και αποχώρησε.

Μετά την αποχώρηση του σεφ, ο Σωτήρης Κοντιζάς βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για να ξεκινήσει το τρολάρισμα: «Έφυγε ο ένας. Ωραία δεν είναι; Ησυχία. Έχει και μια μιζέρια συνήθως ο Λεωνίδας. Ας υποδεχτούμε τον καινούριο μας κριτή…»

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

MasterChef 2022: Πώς διαμορφώθηκαν οι δύο ομάδες

Η πιο δημοφιλής ομαδική δοκιμασία έφτασε στο Masterchef 2022 για να ταράξει για ακόμα μια φορά τα νερά.

Ο Γρηγόρης που κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας είχε στα χέρια του το πλεονέκτημα να φτιάξει μία μόνιμη ομάδα που θα φορά την κόκκινη ποδιά και στο τέλος η Φανή έδωσε τις μπλε ποδιές στα άτομα που δεν επέλεξε ο Γρηγόρης.

Στην Κόκκινη ομάδα θα βρίσκονται: ο Νίκος, ο Βασίλης Β., η Πόπη, ο Μάριος, ο Πάνος, ο Γιάννος, η Ελπίδα, ο Τζόναθαν, η Αναστασία και ο Χριστόφορος.

Στην Μπλε ομάδα θα βρίσκονται: ο Πέτρος, ο Γιώργος, ο Νικήτας, η Τατιάνα, ο Δημήτρης, ο Βασίλης Μ, ο Νίκος, η Ελισάβετ, ο Σταύρος και ο Στέφανος.

MasterChef 2022: Έξω φρενών ο Κοντιζάς με τον Βασίλη

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, οι κριτές πήγαιναν πάνω από τους διαγωνιζόμενους για να δουν πώς ετοιμάζουν τα πιάτα τους. Όμως αυτό που ενόχλησε πάρα πολύ τον Σωτήρη Κοντιζά ήταν το μαλλί του Βασίλη…

«Ξέρεις τι δε θέλω να έχουμε Βασίλη; Τρίχες! Είναι απαράδεκτο το μαλλί σου! Άκου! Ή τζελ πρέπει να βάλεις ή να πάρεις ένα λαστιχάκι και να τα πιάσεις!» είπε ο κριτής στον διαγωνιζόμενο.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης του έδωσε τον λόγο του ότι θα φοράει καπέλο από εδώ και στο εξής και στην κάμερα είπε: «Τι να πεις σε ένα κριτή του βεληνεκούς του Σωτήρη Κοντιζά; Είχε απόλυτο δίκιο και θα προσπαθήσω να το διορθώσω».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα