MasterChef: Αναπάντεχη εξέλιξη στον Τελικό – Άφωνοι Μπέη και Τράκας

MasterChef: Αναπάντεχη εξέλιξη στον Τελικό – Άφωνοι Μπέη και Τράκας
Η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας star tv

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους δύο φιναλίστ του MasterChef 7 στο αποψινό επεισόδιο. Δείτε το trailer.

Η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας είναι οι δυο φιναλίστ του MasterChef 2023, οι οποίοι διεκδικούν την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας, μετά το ταξίδι στην Κρήτη, έχουν… επισκέψεις στην κουζίνα του MasterChef!

Στο αποψινό επεισόδιο, οι κριτές ανακοινώνουν ότι «επιστρέφουν» ο Αλέξανδρος, ο Γιώργος, η Μαρία Λ. και ο Άγγελος για να βοηθήσουν τους φιναλίστ. Η ένταση στην κουζίνα θα φτάσει στα ύψη!

Σημειώνεται ότι οι βοηθοί της ομάδας που θα κερδίσει στην αποψινή δοκιμασία, θα λάβουν από 5.000 ευρώ!

Πώς θα χωριστούν οι ομάδες και ποιοι θα φύγουν στο τέλος της ημέρας κατά 5.000 ευρώ πλουσιότεροι; Η συναρπαστική συνέχεια του τελικού είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (12/6) στις 21:00, στο Star.

MasterChef: Οι δύο φιναλίστ του 7ου κύκλου

MasterChef: Πότε θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός

Το έπαθλο των 50.000 ευρώ στον τελικό του φετινού MasterChef διεκδικούν μια γυναίκα και ένας άνδρας. Ο λόγος για τη Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα, οι οποία κατάφεραν να ξεχωρίσουν για τις μαγειρικές τους ικανότητες, κερδίζοντας έτσι μια θέση στον Τελικό του MasterChef.

Μετά από πολλές μαγειρικές μάχες, απογοητεύσεις, χαρές, αστοχίες και επιτυχίες, οι δύο παίκτες κατάφεραν να επικρατήσουν και, έτσι, διεκδικούν το χρυσό έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του επόμενου Έλληνα ή της επόμενης Ελληνίδας MasterChef.

Στο ταξίδι αυτό που ξεκινά, θα πρέπει να έχουν ως σύμμαχο τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, τη μαγειρική τους αντίληψη, αλλά και την ισχυρή θέληση να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι μαγειρικής πρόκειται να προβληθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου. Σημειώνεται ότι για ακόμη μια χρονιά, ο νικητής θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση.

Η διαδικασία του μεγάλου τελικού περιλαμβάνει πολλές δοκιμασίες για τους δύο φιναλίστ. Μέσα από αυτές, οι παίκτες θα συγκεντρώσουν βαθμούς, οι οποίοι θα συμψηφιστούν στην τελευταία αναμέτρηση.

MasterChef: Δείτε το trailer της Δευτέρας (12/6)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα