Τελικός MasterChef: Αυτό είναι το μεγάλο φαβορί για το τρόπαιο

Τελικός MasterChef: Αυτό είναι το μεγάλο φαβορί για το τρόπαιο
Η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας star tv

Τεράστια "μάχη" για τους δύο φιναλίστ του φετινού MasterChef. Ποιος έχει -μέχρι στιγμής- το προβάδισμα.

Ένα βήμα μακριά από πριν την ανάδειξη του νικητή του φετινού MasterChef βρίσκεται το ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας είναι οι δυο μεγάλοι φιναλίστ του MasterChef 2023 και διεκδικούν την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Και οι δύο ήταν ξεκάθαροι από την αρχή και ο στόχος τους ήταν ένας, να βρεθούν στον μεγάλο Τελικό!

Η Μαρία επέστρεψε αποφασισμένη να τα καταφέρει αυτή τη φορά και ξεπέρασε τον εαυτό της. Ο Νίκος έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του, αφού είναι ο διαγωνιζόμενος με τις περισσότερες ατομικές νίκες στον φετινό διαγωνισμό.

Δεν επέτρεψαν σε τίποτα και σε κανέναν να σταθεί «εμπόδιο» στην πορεία τους για τον τελικό και τώρα ξέρουν πολύ καλά ότι αυτή είναι η στιγμή να δείξουν το μαγειρικό τους πάθος και σθένος, για να κατακτήσουν την πολυπόθητη νίκη!

Το κάθε τους βήμα, από εδώ και πέρα, θα είναι καθοριστικό για το τελικό αποτέλεσμα και καλούνται να μην «παραδώσουν τα όπλα» μπροστά στις υψηλές απαιτήσεις των πιάτων, που θα κληθούν να ετοιμάσουν, αλλά να επιδείξουν ψυχραιμία, συγκέντρωση, αντοχή, δύναμη και φυσικά εξαιρετική μαγειρική!

Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές, καθώς ο νικητής θα αναδειχθεί μετά από πολύ απαιτητικές δοκιμασίες.

MasterChef: Οι δύο φιναλίστ του 7ου κύκλου

MasterChef: Πότε θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός

Το έπαθλο των 50.000 ευρώ στον τελικό του φετινού MasterChef διεκδικούν μια γυναίκα και ένας άνδρας. Ο λόγος για τη Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα, οι οποία κατάφεραν να ξεχωρίσουν για τις μαγειρικές τους ικανότητες, κερδίζοντας έτσι μια θέση στον Τελικό του MasterChef.

Μετά από πολλές μαγειρικές μάχες, απογοητεύσεις, χαρές, αστοχίες και επιτυχίες, οι δύο παίκτες κατάφεραν να επικρατήσουν και, έτσι, διεκδικούν το χρυσό έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του επόμενου Έλληνα ή της επόμενης Ελληνίδας MasterChef.

Στο ταξίδι αυτό που ξεκινά, θα πρέπει να έχουν ως σύμμαχο τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, τη μαγειρική τους αντίληψη, αλλά και την ισχυρή θέληση να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι μαγειρικής πρόκειται να προβληθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου. Σημειώνεται ότι για ακόμη μια χρονιά, ο νικητής θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση.

Η διαδικασία του μεγάλου τελικού περιλαμβάνει πολλές δοκιμασίες για τους δύο φιναλίστ. Μέσα από αυτές, οι παίκτες θα συγκεντρώσουν βαθμούς, οι οποίοι θα συμψηφιστούν στην τελευταία αναμέτρηση.

MasterChef: Το φαβορί για το τρόπαιο

Η ανατρεπτική μαγειρική “μονομαχία” της Μαρίας και του Νίκου, ξεκίνησε από την Κρήτη, σε έναν “μαραθώνιο” γαστρονομίας. Υπάρχει άραγε φαβορί ανάμεσα στον Νίκο Τράκα και τη Μαρία Μπέη;

Ο Νίκος Τράκας είχε δείξει από το ξεκίνημα ότι είναι ένας δυνατός σεφ και έχει ήδη εντυπωσιάσει με τα πιάτα του. Αυτή τη στιγμή έχουν προβληθεί τα πρώτα σκέλη του Τελικού, με τον Νίκο να έχει πραγματοποιήσει μια δυναμική αρχή, αποκτώντας ένα σημαντικό προβάδισμα απέναντι στη Μαρία.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα