MasterChef: Έχασε τη “μονομαχία” και αποχώρησε απογοητευμένος – Αυτή είναι η τελική 3άδα

MasterChef: Έχασε τη “μονομαχία” και αποχώρησε απογοητευμένος – Αυτή είναι η τελική 3άδα
MasterChef star tv

Τεράστια "μάχη" στο MasterChef το βράδυ της Παρασκευής. Ποιος παίκτης αποχώρησε ένα βήμα πριν τον Τελικό.

Με ένα νέο επεισόδιο, γεμάτο ανατοπές, επέστρεψε το MasterChef, το βράδυ της Παρασκευής (26/5), μέσα από τη συχνότητα του Star.

Πριν καλά καλά προλάβουμε να… χωνέψουμε την αποχώρηση του Γιώργου Πορφύρη, στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας μας περίμενε ακόμη μία.

Η τελική τριάδα του MasterChef διαμορφώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, με το θερμόμετρο στην κουζίνα να φτάνει πραγματικά στα ύψη.

MasterChef: Αυτός ο διαγωνιζόμενος πήρε το δεύτερο εισιτήριο για την τελική 3άδα

Ο Άγγελος, ο Αλέξανδρος και η Μαρία διαγωνίστηκαν για το δεύτερο εισιτήριο για την τελική 3άδα. Σε αυτή την τρίτη ημέρα των φετινών ημιτελικών, δύο διαγωνιζόμενοι θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν μία θέση στην τελική τριάδα, αφού ο Νίκος Τράκας έχει ήδη κερδίσει τη θέση του.

Στην πρώτη δοκιμασία, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζήτησαν από τους επίδοξους μάγειρες το απόλυτο MasterChef vegan πιάτο, αντάξιο του επιπέδου που βρίσκονται στο διαγωνισμό.

Η καλύτερη προσπάθεια που έδωσε στον δημιουργό της το εισιτήριο απευθείας στους τρεις καλύτερους του MasterChef 2023, ήταν της Μαρίας Μπέη!

Η διαγωνιζόμενη όταν άκουσε το όνομά της ξέσπασε σε κλάματα!

MasterChef: Το φαβορί που αποχώρησε λίγο πριν τον Τελικό

Στη Δοκιμασία Αντιγραφής, ο Αλέξανδρος και ο Άγγελος κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά το υψηλών απαιτήσεων πιάτο του βραβευμένου chef Αστέριου Κουστούδη.

Αυτή ήταν ίσως η πιο κρίσιμη στιγμή για εκείνους στον διαγωνισμό, αφού έπρεπε να ξεπεράσουν τον ίδιο τους τον εαυτό και να δώσουν ό,τι απόθεμα δύναμης έχουν σε αυτή τη δύσκολη μαγειρική μονομαχία, για να κερδίσουν το δεύτερο και τελευταίο εισιτήριο για την τελική τριάδα για φέτος.

Και οι δύο διαγωνιζόμενοι έχουν χαράξει τη δική τους πορεία στο διαγωνισμό διεκδικώντας με πάθος τη νίκη.

Τελικά ο παίκτης που αποχώρησε μία ανάσα από την τελική 3άδα ήταν ο Άγγελος.

MasterChef: Αυτή είναι η τελική 3άδα του διαγωνισμού

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα