MasterChef: Χαμός με τις φωνές της Σπυριδούλας – “Πείτε της να βγάλει το σκασμό”

MasterChef: Χαμός με τις φωνές της Σπυριδούλας – “Πείτε της να βγάλει το σκασμό”
Nikargyrop

Ήταν η αγαπημένη της ομαδική δοκιμασία και το απέδειξε με κάθε τρόπο... Οι τσιρίδες της Σπυριδούλας όχι μόνο κόντεψαν να σπάσουν τον τοίχο που χώριζε τους παίχτες, αλλά λίγο έλειψε να σπάσουν και τα νεύρα των συμπαικτών της.

Η τελική οκτάδα του MasterChef χωρίστηκε σε δύο ομάδες που με τη σειρά τους έπρεπε να χωριστούν σε δύο ζεύγη και να μαγειρέψουν πίσω από ένα τοίχο ώστε να διαπιστωθεί η ικανότητά τους να επικοινωνούν κάτω από αντίξοες συνθήκες… Μία δοκιμασία που ενθουσίασε μόνο τη Σπυριδούλα, που όπως είπε την περίμενε από την αρχή του παιχνιδιού.

Ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας, επέλεξε τον Πάνο ως υπαρχηγό και τους Ζαχίρ και Χρήστο (που μάλλον δεν μπήκε στον κόπο να κρύψει τη δυσφορία του για τη συμμετοχή του στην ομάδα της Σπυριδούλας), ενώ η μπλε ομάδα, που είχε ως αρχηγό την Ιωάννα (η φωνή της οποίας είχε κλείσει την πιο ακατάλληλη στιγμή) με τους Παντελή, Μάνο και Ασημίνα.

Από εκεί και πέρα ξεκίνησε τον μαρτύριο όλων. Τα ντεσιμπέλ και οι τσιρίδες της Σπυριδούλας κόντεψαν να σπάσουν τόσο τον τοίχο όσο και τα νεύρα των συμπαικτών της. Κι ενώ η Ιωάννα με την κλεισμένη φωνή κατάφερνε να συνεννοηθεί έστω και οριακά με την ομάδα της, η Σπυριδούλα τσίριζε όλο πιο δυνατά εκνευρίζοντας τους πάντες, μεταξύ των οποίων και τον Πάνο – που επίσης φώναζε πολύ δυνατά, παίζοντας το “παιχνίδι” της αρχηγού του… Ωστόσο ούτε ο ίδιος άντεξε, φωνάζοντας κάποια στιγμή: “Πείτε της να βγάλει τον σκασμό!”.

Οι φωνές της Σπυριδούλας άφησαν έκπληκτους ακόμη και τους κριτές, με το Λ. Κουτσόπολα να τη ρωτά μάλιστα κάποια στιγμή γιατί φωνάζει σαν “λαχαναγορίτισσα”…

  


 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα