MasterChef: Δεν ξανάγινε – Έβαλαν στο πιάτο υλικό της αντίπαλης ομάδας – “Τι είναι αυτό;”

MasterChef: Δεν ξανάγινε – Έβαλαν στο πιάτο υλικό της αντίπαλης ομάδας – “Τι είναι αυτό;”
MasterChef star tv

Χάος στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef το βράδυ της Πέμπτης. Οι μπλε έβαλαν στο πιάτο τους την κρέμα των αντιπάλων.

Γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις ήταν το νέο επεισόδιο του MasterChef, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (20/4).

Ως νικητής της τελευταίας δοκιμασίας του MasterChef 2023, ο Στέφανος Χίλας είχε το πλεονέκτημα να διαμορφώσει τις ομάδες στη νέα ομαδική δοκιμασία στην κατοικία του Πρέσβη των ΗΠΑ, Γιώργου Τσούνη.

MasterChef: Η διαμόρφωση των νέων ομάδων και τα πλεονεκτήματα του Στέφανου

Ο Στέφανος επέλεξε την μπλε ποδιά δίνοντας τον τίτλο της αρχηγού της κόκκινης ομάδας στη Μαρία Λαζαρίδου, με την οποία γνωρίζονται από το MasterChef 5. Η επιλογή αυτή έκανε πολλούς από τους συμπαίκτες του να αναρωτηθούν. «Δεν ξέρω πως σκέφτεται… μπορεί να είμαι η εύκολη επιλογή», είπε η μαγείρισσα.

Στη συνέχεια άρχισε η επιλογή των παικτών με τον Στέφανο να επιλέγει τον Δημήτρη Μπέλλο και στη συνέχεια τον Ηλία Κιαζόλι. Η Μαρια από την άλλη επέλεξε τον Γιώργο Πορφύρη, ενώ ο Στέφανος τη Μαρία Μπέη. Στην κόκκινη ομάδα πήγε ο Αλέξανδρος, τον οποίο η Μαρία χαρακτήρισε ως πολύ καλό μάγειρα. Ο Στέφανος επέλεξε τον Θοδωρή, ενώ η Μαρία τον Νίκο Τράκα. Ο Άγγελος πήγε στους «Μπλε», ενώ στους «Κόκκινους» η Πωλίνα. Ο Στέφανος επέλεξε για τον τέλος τον Δημήτρη Πολιτάκη, ενώ ο Μότο Μότο πήγε στης Μαρίας Λαζαρίδου.

Στη συνέχεια ο Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσε τα στάδια της ομαδικής δοκιμασίας, τους χρόνους και το ζητούμενο. Ανατροπή το γεγονός ότι για τη συγκεκριμένη δοκιμασία δε θα υπάρξει συμβούλιο, αλλά και pantry για να επιλέξουν οι ομάδες τα υλικά τους.

Ο Στέφανος είχε ένα ακόμα πλεονέκτημα να τοποθετήσει εκείνος τις θέσεις που θα μαγειρέψουν οι παίκτες της κάθε ομάδας. Οι αποφάσεις του προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις από την αντίπαλη ομάδα.

MasterChef: Η μπλε ομάδα έβαλε στο πιάτο της την κρέμα της κόκκινης ομάδας

Ένταση επικράτησε ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας, καθώς ένα λάθος του Στέφανου έφερε τα πάνω – κάτω στην ομαδική δοκιμασία για τον Πρέσβη των ΗΠΑ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άγγελος κατάλαβε πως η κρέμα που βάζουν στο πιάτο τους… δεν είναι η δική τους κρέμα! Αρχικά, έριξε τις ευθύνες στον Ηλία αλλά ο Στέφανος ήταν ο παίκτης που μπέρδεψε τα ράφια και τις κρέμες των δύο ομάδων και έφερε στους συμπαίκτες του την κρέμα που είχε ετοιμάσει η αντίπαλη ομάδα!

Ο Άγγελος βγήκε εκτός εαυτού με το λάθος του συμπαίκτη του. “Τι κρέμα είναι αυτή; Δεν πιστεύω να είναι των άλλων; Έκανες μ@λ@κία. Τι είναι αυτό;”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα