MasterChef: Είχε το χειρότερο πιάτο και αποχώρησε με ρίμες – “Πετσόκομμα” στις βαθμολογίες

Διαβάζεται σε 3'
MasterChef
MasterChef glomex

Βιβή, Νικόλας κι Αλέξανδρος ήταν οι τρεις που “πάλεψαν” μαγειρικά για την παραμονή τους στο MasterChef 2024. Ποιος αποχώρησε.

Ημέρα αποχώρησης η χθεσινή για το MasterChef και μία απαιτητική δοκιμασία περίμενε τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση στο επεισόδιο της Παρασκευής (23/02) που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Ο Νικόλας από την γκρι μπριγάδα, ήταν αυτός που, μετά και την ψηφοφορία, αναδείχθηκε ως ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση και ήρθε αντιμέτωπος με τη Βιβή και τον Λευτέρη από την μπριγάδα του και τον Αλέξανδρο από την μπορντό, μπριγάδα.

Στη Δοκιμασία Τελευταίας Ευκαιρίας οι τέσσερις υποψήφιοι κλήθηκαν να αναγνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα από τα 30 καθημερινά υλικά, που κρύβονται κάτω από τις καμπάνες και νικητής αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος, ο οποίος παρέμεινε στο παιχνίδι.

Για τη δοκιμασία αποχώρησης οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2024 τον chef, Σωτήρη Ευαγγέλου, ο οποίος έφερε για τους υποψήφιους προς αποχώρηση ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πιάτο, το οποίο κλήθηκαν να αντιγράψουν.

Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα, με τον καλεσμένο chef λίγο πριν ανακοινώσει τις βαθμολογίες του να σχολιάζει πως και οι τρεις προσπάθειες ήταν “αγχωμένες“.

Πρώτη άκουσε τη βαθμολογία της η Βίβη παίρνοντας 6/10 από τον Σωτήρη Κοντιζά, 7/10 από τον Πάνο Ιωαννίδη και 6/10 από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. 6/10 πήρε από τον guest chef Σωτήρη Ευαγγελού. Η παίκτρια συγκέντρωσε συνολικά 25 βαθμούς.

Η προσπάθεια του Αλέξανδρου πήρε από τον Σωτήρη Κοντιζά 7/10, 8/10 από τον Πάνο Ιωαννίδη και από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο 7/10. Ο Σωτήρης Ευαγγέλου τον βαθμολόγησε με 7/10. Συνολικά πήρε 29 βαθμούς και ανέβηκε στον εξώστη.

Τρίτος βαθμολογήθηκε ο Νικόλας. 5/10 πήρε από τον Σωτήρη Κοντιζά, 6/10 από τον Πάνο Ιωαννίδη και 5/10 από τον guest chef. 5/10 του έδωσε και ο Λεωνίδας  Κουτσόπουλος. Ο διαγωνιζόμενος συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία, μόλις 21 βαθμούς, κι έτσι ήταν εκείνος που είδε την πόρτα εξόδου του MasterChef.

Ανεβαίνοντας στον εξώστη η Βιβή σχολίασε τη στάση των συμπαικτών της, αλλά κι όσα έλεγε για εκείνη η Γεωργία ότι την αντιγράφει. “Είχα τη μάγισσα από πάνω και μου πέταγε τα ματζούνια της. Έκλεισαν στοματάκια, τα λέμε στις επόμενες δοκιμασίες, δεν ξέρω αν θα είμαι η καλύτερη ή η χειρότερη, σίγουρα αυτό που ήθελαν δεν το κατάφεραν”, είπε η Βιβή.

“Σίγουρα νιώθω γεμάτος, αν και φεύγω νωρίς. Για εμένα όντως όλο αυτό είναι τρελό, από την πρώτη στιγμή είναι σουρεάλ το να σας βλέπω, να βρίσκομαι εδώ και να είμαι μέρος όλου αυτού. Ερωτεύτηκα πιο πολύ τη μαγειρική εδώ μέσα, έμαθα πράγματα που δεν ήξερα. Έκανα ταχύρρυθμα μαθήματα εδώ μέσα…”, είπε στις τελευταίες του δηλώσεις πριν αποχωρήσει ο Νικόλας.

Μάλιστα, έκανε και τη δική του πρόβλεψη για την τελική πεντάδα, ενώ έφυγε χωρίς να κοιτάξει πίσω, αφήνοντας για το τέλος μια ρίμα: “Γκρι, γκρι freak μα δεν μιλάω για τον Γιάννη, μιλάω για τον Νικόλα που κερδίζει ενώ χάνει. Δεν δίνω μία ποιος τη σκέψη μου πιάνει, Πανοραμίξ με μάγια πάνω από το καζάνι. Αυτό για όποιον σταματάει να ελπίζει, σαν τον Ρόντμαν δεν σκοράρω μα η ομάδα μου κερδίζει. Αλλάζω την κουβέντα γιατί όταν βαριέμαι πήζω σαν τον ΛΕΞ το χρώμα μαύρο στην καλύτερη γκρίζο“.

MasterChef 2024: Ο παίκτης που αποχώρησε

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα