MasterChef: Βρίστηκαν οι δύο μπριγάδες – “Στην πουτανέσκα εγώ είμαι το νέσκα, εσύ τι είσαι;”

Διαβάζεται σε 4'
MasterChef
MasterChef glomex

Ένα θερμό επεισόδιο ανάμεσα στη Γεωργία και τον Σταμάτη κατά τη διάρκεια της Ομαδικής Δοκιμασίας στο MasterChef δημιούργησε χάος στο συμβούλιο. Ποιος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το MasterChef το βράδυ της Πέμπτης (22/02) και όπως συμβαίνει στις επαγγελματικές κουζίνες, η ένταση άγγιξε κόκκινο.

Οι δύο μπριγάδες κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε μία διαφορετική μαγειρική αποστολή, η οποία αποδείχθηκε ιδιαίτερα απαιτητική και να μαγειρέψουν ένα γεύμα για 70 εργαζόμενους, στην πρώτη εξωτερική Ομαδική Δοκιμασία.

Η αγωνία για την προετοιμασία του μενού και των πιάτων διαδέχθηκε τις προσβολές και την ένταση, με πρωταγωνιστές τη Γεωργία και τον Σταμάτη.

Θέλοντας να πειράξει τη συμπαίκτριά του, ο Σταμάτης ρώτησε αρχικά τη Γεωργία τι της θυμίζει η λέξη ‘ετέμ’ με εκείνη να του απαντά πως στο μυαλό της έρχεται το γαλλικό ‘ζετέμ’ και τον ίδιο να της ζητάει να του το πει. Στη συνέχεια όμως η κατάσταση ξέφυγε όταν ο Σταμάτης τη ρώτησε τι γλυκό κάνουν με εκείνη να του απαντά “πουτανέσκα”. Τότε, εκείνος της είπε “το -νέσκα είμαι εγώ, εσύ τι είσαι;” για να λάβει την απάντηση από τη Γεωργία: “Δεν είσαι το -νέσκα, είσαι το μ@@@@ς”.

“Εγώ όταν δουλεύω δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο εκτός από αυτό που κάνω εκείνη την ώρα, τη δουλειά μου. Ο Σταμάτης δεν ξέρω πως σκέφτεται… για εμένα παιδιαρίζει και δε σκέφτεται και πολύ λογικά. Καλά έκανα και του απάντησα έτσι, γιατί χρειάζεται και μας θεωρούν και χαζούς. Του χρειαζόταν για να δει ότι έχω κι εγώ στόμα”, είπε η Γεωργία.

Με τη σειρά του ο Σταμάτης, στις δηλώσεις του στην κάμερα του MasterChef, ανέφερε πως από την αρχή δεν τα πάει καλά με τη συμπαίκτριά του και έχουν διαφωνίες, ενώ σχολίασε πως ακούει λόγια από εκείνη και άλλους πίσω από την πλάτη του.

Έχουμε μαλώσει με τη Γεωργία, γενικά είναι πολύ διπρόσωπη. Πίσω από τις κάμερες κράζει τους πάντες… Τέτοια άτομα δε μου πολυαρέσουν”, είπε μεταξύ άλλων.

Στο συμβούλιο οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανακοίνωσαν το αποτέλεσμα της δοκιμασίας, όμως οι δύο μπριγάδες “αναμετρήθηκαν” και πάλι.

Η Γεωργία αναφέρθηκε στο συμβάν με τον Σταμάτη, με τον Λευτέρη να παρεμβαίνει και να υπερασπίζεται τον συμπαίκτη και την μπριγάδα του.

“Η πλάκα είναι πλάκα δεν ήρθε κακοπροαίρετα να σου κάνει κάτι. Κακοπροαίρετα το πήρες εσύ, επειδή το πήρες έτσι δε σου φταιεί ο Σταμάτης, ούτε μπορείς να κρίνεις πώς λειτουργούμε εμείς και κανένας δεν μπορεί να κρίνει εκτός από τους κριτές. Αν κερδίζουμε ή χάνουμε άστο να το κρίνουν αυτοί”, είπε ο αρχηγός των Γκρι δείχνοντας τους κριτές και πρόσθεσε: “Μιλάς σε όλους άσχημα και στην ομάδα σου“.

“Ένιωσα ότι έπρεπε να της κόψω τον λόγο γιατί πήρε πάρα πολύ φόρα”, δήλωσε στη συνέχεια στις κάμερες ο Λευτέρης, λέγοντας πως η Γεωργία έχει υποτιμητική συμπεριφορά απέναντι στον Χρήστο: “Όσες φορές έχει μαγειρέψει με τον Χρήστο του λέει ‘αυτό το χάλι θα πας στους κριτές;’. Δεν τα λες αυτά τα πράγματα όποιον και να έχεις απέναντί σου. Λίγο σεβασμός”.

MasterChef 2024: Ποιος είναι ο 4ος υποψήφιος

Μετά την ήττα των Γκρι στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef 2024, έφτασε η στιγμή για την μπριγάδα να ψηφίσει τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Με τον Γιάννη και τον Θάνο να έχουν ασυλία, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ψηφίσουν τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, με εξαίρεση την Τάνια που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Με επτά ψήφους ο Νικόλας βγήκε ξανά υποψήφιος προς αποχώρηση. Έτσι Λευτέρης, Βιβή, Αλέξανδρος και Νικόλας είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το παιχνίδι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα