Masterchef: Έχασε κι άρχισε τα “γαλλικά” – Το παράπονο και το “αγκάθι” των 20.000 ευρώ

Διαβάζεται σε 2'
Masterchef 2024
Masterchef 2024 Star Tv

Ανταγωνισμό και παράπονα έχει φέρει η Silver εβδομάδα με τα 20.000 ευρώ στο Masterchef. Το παραλήρημα του Γιάννη στην ήττα.

Συνεχίζεται η Silver εβδομάδα στο Masterchef, στο τέλος της οποίας ένας διαγωνιζόμενος θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 20.000 ευρώ.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (23/04) μονομάχησαν ο Σοφοκλής από τη μπορντό μπριγάδα και ο Χρήστος από την γκρι.

Ο Χρήστος πήρε τον λόγο για εξέφρασε το παράπονό του, για το πώς το έπαθλο των 20.000 ευρώ αποτελεί ένα “αγκάθι” στις φιλικές σχέσεις των παικτών, αναφέροντας πως θα αρχίσει και ο ίδιος να βλέπει ατομικά πια το παιχνίδι, καθώς εξέλαβε τέτοιες συμπεριφορές.

Παλεύουμε μεταξύ μας για τα λεφτά κι αυτό δε μ’ αρέσει, νόμιζα ότι θα το διασκεδάζαμε περισσότερο. Χαλάει η διάθεση λόγω κινήτρου. Κάποιοι το παίρνουν πιο σοβαρά. Ίσως το βλέπω πιο ρομαντικά κι εγώ μπήκα στο παιχνίδι για να κερδίσω, αλλά δεν έβλεπα τις 100.000, έχω μπει για άλλους λόγους στο παιχνίδι, τώρα αρχίζει αυτή η σκέψη και είναι πολύ κοντά σε όλους και μπορεί να βγαίνουν νύχια. Πρέπει να μπω σε αυτό το κλίμα κι εγώ είπε μπροστά σε όλους.

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι πρότεινε στους γκρι να μοιραστούν όλοι μαζί το έπαθλο, αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση.

Ο Χρήστος κατάφερε να φέρει τον τελικό πόντο, με την γκρι μπριγάδα να πανηγυρίζει και τον αρχηγό της, Νίκο Κυψίδη, να πηγαίνει στον τελικό του Silver και να περιμένει πια να μάθει – στο αποψινό επεισόδιο – τον αντίπαλό του για το έπαθλο των 20.000 ευρώ.

Στο άκουσμα της νίκης, ο Χρήστος έμεινε άναυδος και προσπαθούσε να το διαχειριστεί, ωστόσο, ο Γιάννης έγινε έξαλλος και ξεκίνησε τα… “γαλλικά”, μονολογώντας. “Losers πάλι, losers πάλι ρε φίλε. Γ@@ώ την τρέλα μου. Πάλι, πάλι. Και τα 20 και τα 100 και όλα ρε φιλε, όλα εκεί ρε φίλε. Με θυμώνει, ξενέρωσα. Δεν ήταν κάτι ουάου το γλυκό του Χρήστου.

 

Masterchef: Δείτε το trailer της Τετάρτης (24/04)

Στο trailer του αποψινού επεισοδίου, πάντως, βλέπουμε ότι ίσως να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα, καθώς ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος αναφέρει ότι: “Έγιναν κάποια πράγματα που με στεναχωρούν πάρα πολύ”.

Από την άλλη ο Νίκος Κυψίδης, ο οποίος σήμερα θα μάθει τον αντίπαλό του για το έπαθλο των 20.000 ευρώ, τονίζει πως: “Δεν θα κάτσω να σκοτωθώ με τον αντίπαλό μου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα