Masterchef: Απαράδεκτος ο Γιάννης – “Κρατιέμαι να μη βρίσω, θα της έλεγα…”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Γιάννης στο Masterchef
Ο Γιάννης στο Masterchef Youtube/@MasterChef Greece

Με άσχημα λόγια μίλησε ο Γιάννης πίσω από την πλάτη της συμπαίκτριάς του, Χριστίνας, στο Mastercef. Τον “καταδίκασε” το Twitter.

Με μια πολύ δύσκολη και απαιτητική Ομαδική Δοκιμασία ήρθαν αντιμέτωπα τα δυο μαγειρικά στρατόπεδα στο νέο επεισόδιο του Masterchef το βράδυ της Τετάρτης (10/04).

Σε έναν ιστορικό και πανέμορφο χώρο, τη λίμνη Βουλιαγμένης, οι δυο μπριγάδες έπρεπε να παρουσιάσουν στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και στον καλεσμένο τους, chef,John Σκοτίδα, ένα fusion menu, εμπνευσμένο από τις κουζίνες της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Ιαπωνίας.

Οι δύο μπριγάδες ρίχτηκαν με ζήλο στη μαγειρική, επιθυμώντας να ευχαριστήσουν και να ικανοποιήσουν τους κριτές και τον καλεσμένο τους και φυσικά να κατακτήσουν την πολυπόθητη νίκη.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα… περίεργα, αφού ο πρώην αρχηγός των μπορντό, ο Γιάννης, διαφώνησε με τις οδηγίες της νυν αρχηγού, Χριστίνας και δεν δίστασε, πίσω από την πλάτη της, να μιλήσει πολύ άσχημα για εκείνην.

Κρατιέμαι, ρε μπρο! Δεν θέλω να βρίσω στον αέρα, κατάλαβες; Δηλαδή, αν ήμασταν μέσα στην κουζίνα, θα της έλεγα “άντε και γαμ….”. Αλλά δεν είμαστε, μας βλέπει ο κόσμος. Κατάλαβες; 15 χρόνια δουλεύω, ρε μπρο” είπε στο προσωπικό του κιου ο Γιάννης.

“Ρε μπρο, τώρα να έχουμε κάτι να λέμε και να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε! Δεν είχε να ασχοληθεί… Πάρε ένα πόστο μαντάμ, κάτσε σε αυτό το πόστο και άσε να κάνουμε τη δουλειά μας“.

Masterchef: Έξαλλοι στο Twitter/X με τον Γιάννη

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του Γιάννη πυροδότησε αντιδράσεις στους τηλεθεατές – χρήστες του Twitter/X, οι οποίοι τον χαρακτήρισαν, μεταξύ άλλων, μισογύνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα