MasterChef 3: Οι φωνές του Κοντιζά, η ανατροπή του Ιωαννίδη και το τελευταίο bootcamp

MasterChef 3: Οι φωνές του Κοντιζά, η ανατροπή του Ιωαννίδη και το τελευταίο bootcamp

Οι υποψήφιοι μαγείρεψαν λαβράκι και χοιρινό, δοκιμάστηκαν και κάποιοι από αυτούς κατάφεραν να περάσουν και να μπουν στο σπίτι του MasterChef 3. Δεν έλειψαν, βέβαια, οι ανατροπές, αλλά και οι παρατηρήσεις.

Μετά από τις οντισιόν του MasterChef 3, περάσαμε στα bootcamp, από όπου θα προκριθούν και θα μπουν στο σπίτι μόνο 21 άτομα. Κάθε κριτής έπρεπε να στελεχώσει την ομάδα του με επτά άτομα, φιλοδοξώντας ότι ανάμεσά τους έχουν επιλέξει και το φετινό νικητή.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας πέρασαν 8 παίκτες και στο χθεσινό, της Τρίτης, άλλοι 6.

Οι μάγειρες της Τρίτης κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα πολύ νόστιμο πιάτο, το οποίο έπρεπε να περιλαμβάνει 5 από τα υλικά που τους δόθηκαν. Σε κάποιους μερικά από τα τα υλικά ήταν το χοιρινό φιλέτο, η κολοκύθα, το κανελόνι, το λάχανο και το ρύζι jasmin, ενώ στους υπόλοιπους το λαβράκι, ο δυόσμος, το πλιγούρι, οι πατάτες, ο κουρκουμάς, τα ντοματίνια.

Υπήρξε και ένα άσχημο περιστατικό, όμως, που προκάλεσε τον θυμό του Κοντιζά, ο οποίος έβαλε τις φωνές σε έναν παίκτη. Συγκεκριμένα, του έκανε παρατήρηση επειδή δοκίμασε 4 φορές την παρασκευή του και με το ίδιο πιρούνι συνέχισε να ανακατεύει το μείγμα του. Μάλιστα, όταν ήρθε η στιγμή οι τρεις κριτές να γευτούν το πιάτο του, αρνήθηκαν να το δοκιμάσουν.

Υπήρξε, βέβαια, και ένα πολύ όμορφο περιστατικό, που έδειξε πως ακόμη και στο MasterChef γίνονται ανατροπές. Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα δύο παικτών και πέρασαν στην επόμενη φάση μόνο τον έναν. Κι εκεί που ο David έσκυψε το κεφάλι και ξεκίνησε να φύγει γεμάτος απογοήτευση, ο Ιωαννίδης τον φώναξε και του ανακοίνωσε ότι τελικά θα του δίνει μια ποδιά!

Οι ομάδες των κριτών μέχρι στιγμής:

Πάνος Ιωαννίδης: Μαρία, Ιωάννα, Αλέξανδρος, Άλκηστις, Ντέιβιντ, Ελίζα
Σωτήρης Κοντιζάς: Γιάννα, Σταμάτης, Τάσος, Χαράλαμπος
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Πάνος, Ζαχίρ, Σπυριδούλα, Μανώλης

Την Τετάρτη το βράδυ θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο bootcamp, με το οποίο θα συμπληρωθεί η τελικά 21άδα. Πάρτε μια γεύση παρακάτω:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα