MasterChef 3: Οι ξεκαρδιστικές ατάκες, ο “λεβέντης” και οι μάγειρες που προκρίθηκαν

MasterChef 3: Οι ξεκαρδιστικές ατάκες, ο “λεβέντης” και οι μάγειρες που προκρίθηκαν

Οι υποψήφιοι μαγείρεψαν σολομό και πάπια, δοκιμάστηκαν και κάποιοι από αυτούς κατάφεραν να περάσουν και να μπουν στο σπίτι του MasterChef 3. Δεν έλειψαν, βέβαια, τα αστεία και τα κοπλιμέντα!

Στη φάση των bootcamp του MasterChef 3 πέρασαν οι επίδοξοι σεφ και από εκεί βγήκαν “νικητές” μόνο οι 21 από αυτούς. Οι υποψήφιοι μαγείρεψαν σε συγκεκριμένο χρόνο και με συγκεκριμένα υλικά, παρουσίασαν το πιάτο τους στους τρεις κριτές και κρίθηκαν για το συνολικό αποτέλεσμα.

Κάθε κριτής έπρεπε να στελεχώσει την ομάδα του με επτά άτομα, φιλοδοξώντας ότι ανάμεσά τους έχουν επιλέξει και το φετινό νικητή. Μάλιστα, οι κριτές ανακοίνωσαν στους υποψηφίους μια σημαντική αλλαγή, καθώς πρόκειται να έχουν πιο ενεργό ρόλο στη διαδικασία του φετινού MasterChef.

Στη δοκιμασία κάποιοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν σολομό, έχοντας, παράλληλα, στα υλικά τους κουνουπίδι, παντζάρι, lime, μάνγκο, ενώ κάποιοι άλλοι έπρεπε να μαγειρέψουν πάπια, με μπρόκολο, καρότο, γραβιέρα Κρήτης και ανανά. Ποιοι κατάφεραν να περάσουν και σε ποια ομάδα πήγαν;

Με τον σολομό πέρασαν πέντε παίκτες και με την πάπια τρεις. Οι ομάδες των κριτών μέχρι στιγμής:

– Πάνος Ιωαννίδης: Μαρία, Ιωάννα, Αλέξανδρος, Άλκηστις

– Σωτήρης Κοντιζάς: Γιάννα, Σταμάτης

– Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Πάνος, Ζαχίρ

Στο μεταξύ, οι κριτές είχαν κέφια στο επεισόδιο της Δευτέρας και απίστευτη όρεξη για πειράγματα. Αντάλλαξαν μεταξύ τους φοβερές ατάκες και ξέσπασαν σε γέλια, πειράζοντας ο ένας τον άλλον. Το αστείο ξεκίνησε ο Σωτήρης Κοντιζάς, όταν είπε σε κάποιον από τους υποψηφίους, που έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στον ίδιο και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: “Όταν μπαίνει ένας μαθητευόμενος στην κουζίνα πρέπει να βλέπει έναν ηγέτη – σεφ και όχι έναν σεφ που η περασιά του φτάνει το ύψος των πάγκων”.

Έπειτα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε με χιούμορ:

“Ο θείος Λεωνίδας είναι έτοιμος να απλώσει τις φτερούγες του, οι οποίες είναι γεμάτες θαλπωρή και μαγειρική γνώση, ζεστασιά γαστρονομική για να μπεις από κάτω και να σου μάθουν πράγματα”.

Επίσης, δεν μπορούμε να παραλείψουμε άλλο ένα ενδιαφέρον περιστατικό, ανάμεσα στην παίκτρια Μαρία και τον κριτή Πάνο Ιωαννίδη. Η Μαρία είχε πάρει ήδη δύο ποδιές, από τον Κοντιζά και τον Κουτσόπουλο, αλλά φαίνεται πως ήθελε και την τρίτη. Όταν τελικά πήρε και την τρίτη ποδιά, από τον Ιωαννίδη, είπε:

“Σηκώνεται ο λεβέντης μου, με αυτό το υπέροχο βλέμμα του. Έρχεται προς το μέρος μου και ο πονηρός αφήνει μπροστά – μπροστά την ποδιά και σπρώχνει τις άλλες δύο. Και που να ήξεραν ότι δεν μπορώ να αντισταθώ. Και τρελαίνομαι!”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα