MasterChef 3: Ο guest Τιμολέων, η δοκιμασία και ο παίκτης που αποχώρησε

MasterChef 3: Ο guest Τιμολέων, η δοκιμασία και ο παίκτης που αποχώρησε

Ο περσινός νικητής του MasterChef επισκέφθηκε το φετινό πλατό και έβαλε το "λιθαράκι" του στη διαδικασία αποχώρησης των παικτών. Για ποιον τελείωσε το ταξίδι;

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το επεισόδιο του MasterChef 3 το βράδυ της Παρασκευής, με κυριότερη την επίσκεψη του Τιμολέοντα Διαμαντή, του νικητή από το MasterChef 2!

Ο Τιμολέων επισκέφθηκε το πλατό του φετινού MasterChef ως καλεσμένος και, μάλιστα, συμμετείχε με έναν ιδιαίτερο τρόπο στη διαδικασία αποχώρησης των παικτών.

Αρχικά, οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν για πρώτη φορά τους συμπαίκτες τους για αποχώρηση, σύμφωνα με το ποιοι έφεραν τη μεγαλύτερη ευθύνη στην ομαδική δοκιμασία.

Μέσα από την ψηφοφορία οι δύο που βγήκαν υποψήφιοι ήταν ο Ντέιβιντ Τζίμερσον και ο Μανώλης Σαρρής, που έπρεπε να μαγειρέψουν, διεκδικώντας την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Οι δύο παίκτες κλήθηκαν να αναμετρηθούν στην παρασκευή ενός πιάτου, που, στην ουσία, ήταν η αντιγραφή μιας συνταγής του περσινού νικητή, του Τιμολέοντα Διαμαντή.

Οι παίκτες μαγείρεψαν μοσχάρι με κρέμα κατσαμάκι, σάλτσα από πετιμέζι, κρεμμυδάκια στιφάδο και πίκλα μανιταριού, αλλά κρίθηκαν χωρίς οι κριτές να ξέρουν σε ποιον άνηκε το κάθε πιάτο.

Η διαφορά στο στήσιμο που πιάτου και κάποια μικρά, αλλά σημαντικά, λάθη, στοίχισαν στον Ντέιβιντ, από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, την παραμονή του στο MasterChef 3.

Δείτε παρακάτω το trailer της Κυριακής:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα