MasterChef: Η Ασημίνα απαντά για τον “εγκέφαλο γαρίδας” – Ο καλύτερος για τον Χρήστο

MasterChef: Η Ασημίνα απαντά για τον “εγκέφαλο γαρίδας” – Ο καλύτερος για τον Χρήστο

Οι δύο αγαπημένοι παίκτες του MasterChef επέστρεψαν στο πλατό της "Φωλιάς των ΚουΚου" για να πουν όσα δεν πρόλαβαν. Η "πλάκα" της Σπυριδούλας, το ταξίδι στην Ισπανία και οι δύο φιναλίστ.

Ο Χρήστος Μπάρκας και η Ασημίνα Ουστάλλι από το MasterChef βρέθηκαν ξανά καλεσμένοι στην εκπομπή “Φωλιά των ΚουΚου”, αφού την προηγούμενη φορά δεν είχαν προλάβει να πουν όσα ήθελαν για το παιχνίδι.

Η Ασημίνα ρωτήθηκε για τη Σπυριδούλα και την ατάκα που είχε πει κατά της ίδιας στο επεισόδιο με τον “εγκέφαλο γαρίδας”, αφού η τελευταία είπε στο ρεπορτάζ της εκπομπής πως έκανε μια πλάκα που είχαν μεταξύ τους.

Η Ασημίνα είπε πως δεν θυμάται κάποια τέτοια πλάκα, αλλά ότι για να το λέει έτσι θα είναι, καθώς και ότι δεν κρατάει κακία σε κανέναν, ενώ με τη Σπυριδούλα δεν τσακώθηκε ποτέ, οπότε δεν έχει κάποιο πρόβλημα μαζί της.

Ο Χρήστος, απ’ την άλλη, κατάφερε (πέρα από την Ιταλία και την Γαλλία) να ταξιδέψει και στην Ισπανία, αφού στο επεισόδιο της Δευτέρας τον είδαμε με τους δύο φιναλίστ και τον Πάνο στο Σαν Σεμπαστιάν.

“Είχε πάρα πολλά, δεν προλαβαίναμε να δούμε πράγματα. Προσπαθούσαμε να δούμε όσα περισσότερα πράγματα μπορούμε. Τρομερός προορισμός, όμορφη πόλη, γεύσεις πολλές“, είπε για το ταξίδι στην Ισπανία. 

“Εγώ πάντα υποστηρίζω το μαγειρικό, ήταν τόσο γρήγορο και έτρεχαν τόσες πολλές παρασκευές που δεν μπορούσα να διακρίνω ποιος έκανε κάτι καλύτερο”, δήλωσε στο ποιος πιστεύει πως τα πήγε καλύτερα.

Επίσης, είπε πως τώρα έξω απ’ το παιχνίδι, έχει ξεκινήσει να πραγματοποιεί την πρώτη του υπόσχεση: “Έχω αρχίσει δηλαδή να απαντώ σε όλους!”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα