MasterChef: Η πιο “σκληρή” αποχώρηση της φετινής σεζόν

MasterChef: Η πιο “σκληρή” αποχώρηση της φετινής σεζόν
Η τελική 5άδα του MasterChef star tv

Τεράστια "μάχη" στο MasterChef για μια θέση στον μεγάλο Τελικό του ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Με ένα νέο επεισόδιο επιστρέφει το MasterChef, το βράδυ της Πέμπτης (25/5), μέσα από τη συχνότητα του Star.

Μετά την αποχώρηση της Μαρίας Λαζαρίδου, η τελική πεντάδα του φετινού διαγωνισμού έχει σχηματιστεί και ανάμεσα τους βρίσκεται ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef 7 της Ελλάδας.

Η Μαρία Μπέη, ο Γιώργος Πορφύρης, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ο Άγγελος Τσίγκακος και ο Νίκος Τράκας κατάφεραν να επικρατήσουν μαγειρικά, έχοντας περάσει «δια πυρός και σιδήρου», σε μια χρονιά γεμάτη εξαιρετικά απαιτητικές δοκιμασίες αποχώρησης, χωρίς τη δυνατότητα επιστροφής.

Οι φετινοί ημιτελικοί ξεκίνησαν με Δοκιμασία Πρόκρισης στην τελική τριάδα του MasterChef 2023! Μέσα από δύο μαγειρικές δοκιμασίες, στο τέλος της μέρας ο Νίκος Τράκας κατάφερε να πάρει απευθείας το εισιτήριο για την τελική τριάδα, αποφεύγοντας τις δύο επόμενες αποχωρήσεις!

MasterChef: Όσα θα δούμε την Πέμπτη (25/5)

Στο επεισόδιο της Τρίτης 23/5, Νίκος και Μαρία μονομάχησαν για ένα εισιτήριο για μία θέση απευθείας στην τελική τριάδα. Τελικά, ο Νίκος Τρ. κατάλαβε να εντυπωσιάσει τους κριτές με τις μαγειρικές του ικανότητες περισσότερο από την Μπέη και πλέον είναι και επίσημα στους top 3!

Και μπορεί να καλομάθαμε με τα καλά νέα, όμως την Πέμπτη έρχεται μία αποχώρηση που θα… πονέσει πολύ, μιας και ο παίκτης που θα αποχωρήσει, ενώ θα έχει βρεθεί μία ανάσα πριν τον Τελικό, θα χάσει για πάντα το όνειρο της κατάκτησης του πολυπόθητου τίτλου.

Masterchef: Όσα είπαν Ιωαννίδης και Κοντιζάς λίγο πριν τον Τελικό

Ο Σωτήρης Κοντζιάς κι ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησαν στο Breakfast@Star το πρωί της Πέμπτης. Οι δύο σεφ και κριτές μίλησαν για τον φετινό διαγωνισμό μαγειρικής, τις ανατροπές και την τελική πεντάδα!

«Οταν μπήκε ο Πορφύρης ήταν η πρώτη είσοδος… η αλλαγή με τους εισβολείς ήταν μια ανατροπή», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Γενικότερα το MasterChef είναι γεμάτο ανατροπές. Έχουμε δει και σε παλιότερα MasterChef ότι μπορεί κάποιον που θεωρούμε πουλέν να φύγει γιατί δεν ήταν η μέρα του», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης για τα φαβορί. «Περίμενα να είναι ο Ηλίας Κιαζόλι στην πεντάδα» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τον Πάνο Ιωαννίδη να συμφωνεί. «Περίμενα να μην είναι ο Άγγελος», συμπλήρωσε αφού είχε κάνει μια… κοιλιά!

MasterChef 7: Η τελική 5άδα του διαγωνισμού

MasterChef 7: Το trailer της Πέμπτης (25/5)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα