MasterChef: “Μάχη” στην κουζίνα για μια θέση στην 6άδα – Το τελευταίο Mystery Box

MasterChef: “Μάχη” στην κουζίνα για μια θέση στην 6άδα – Το τελευταίο Mystery Box
Mystery Box star tv

Το τελευταίο Mystery Box του MasterChef 2023 κρύβει πολλές εκπλήξεις. Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Γεμάτο εκπλήξεις θα είναι το νέο επεισόδιο του MasterChef, το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας (15/5) μέσα από τη συχνότητα του Star.

Μετά την αποχώρηση του Ηλία Κιαζόλι, η τελική επτάδα του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής είναι πια γεγονός και ανάμεσα τους βρίσκεται ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδας.

Οι τελευταίες δοκιμασίες απέδειξαν ότι το παραμικρό λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο και να στερήσει τη θέση στο διαγωνισμό, ακόμα και από έναν πιθανό νικητή. Γι’αυτό οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να μην αφήσουν τίποτα να τους αποπροσανατολίσει από τον στόχο τους, την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του χρηματικού επάθλου των 50.000 ευρώ!

Η εβδομάδα ξεκινά με το καθιερωμένο Mystery Box, για την ακρίβεια το τελευταίο Mystery Box για το MasterChef 2023, το οποίο κρύβει εκλεκτά υλικά, που όλοι θα ήθελαν να υπάρχουν σε αφθονία στο σπίτι ή στις κουζίνες τους.

«Δε σε πήγαινα πολύ στην αρχή είναι η αλήθεια», ακούγεται να λέει ο Νίκος Τράκας στο Mystery Box.

Ο Γιώργος Πορφύρης, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας, έχει στη διάθεσή του ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε αυτή τη δοκιμασία και οι επιλογές του μπορεί να επηρεάσουν τη διαμόρφωση της τελικής εξάδας. Ποιες θα είναι τελικά οι αποφάσεις του και σε ποιους θα βάλει «μαγειρικά» εμπόδια;

Όλοι θέλουν να απολαύσουν την τελευταία φορά που θα διαγωνιστούν σε δοκιμασία Mystery Box, ταυτόχρονα, όμως, είναι και αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους, αφού ξέρουν ότι πλέον κάθε νίκη είναι ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο τελικό.

Στο Test Δημιουργικότητας οι επίδοξοι μάγειρες καλούνται να εμπνευστούν από διαφορετικό υλικό ο καθένας, που όμως δεν θα επιλέξουν οι ίδιοι. Πόσο στρατηγικές θα είναι οι επιλογές του νικητή ή της νικήτριας του Mystery Box και πόσο κρίσιμες θα αποδειχθούν για το τελικό αποτέλεσμα;

Ο διαγωνισμός, πλέον, δεν επιτρέπει αστοχίες, τα αριθμητικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και ακόμα και ένα καλό πιάτο μπορεί να στείλει τον δημιουργό του σε Δοκιμασία Αποχώρησης. Κάθε απόφαση, σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού, είναι δύσκολη και μπορεί να «στοιχίσει ακριβά».

Ποιοι θα καταφέρουν τελικά να εξασφαλίσουν μια θέση στους έξι καλύτερους του φετινού διαγωνισμού και ποιοι θα πρέπει να υπερασπιστούν τη θέση τους στη Δοκιμασία Αποχώρησης;

MasterChef: Δείτε το trailer της Δευτέρας

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα