MasterChef: Αποχώρηση “βόμβα” – Εκτός 7άδας ο πιο “σκληρός” εισβολέας

MasterChef: Αποχώρηση “βόμβα” – Εκτός 7άδας ο πιο “σκληρός” εισβολέας
MasterChef star tv

Τεράστια μαγειρική μάχη στο MasterChef της Παρασκευής. Ποιος αποχώρησε αναπάντεχα από τον διαγωνισμό;

Η δοκιμασία αποχώρησης στο επεισόδιο της Παρασκευής (12/5) του MasterChef 7 αποδείχθηκε απαιτητική για τους διαγωνιζόμενους.

Η ηττημένη ομάδα, δηλαδή οι «μπλε», αποφάσισε να δώσει ασυλία στον Νίκο Τράκα, με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα μέλη της, Αλέξανδρος, Άγγελος και Ηλίας να βγουν απευθείας στον “τάκο”.

Οι τρεις επίδοξοι chefs για να παραμείνουν στον διαγωνισμό μαγειρικής, έπρεπε να αντιγράψουν πιάτο του βραβευμένου με αστέρι Michellin, chef Luca Piscazz.

Πρώτος και ασφαλής ανέβηκε στον εξώστη ο Άγγελος. Ανάμεσα στον Αλέξανδρο και τον Ηλία, η πιο αδύναμη προσπάθεια ανήκε στον Ηλία Κιαζόλι, ο οποίος βρέθηκε εκτός 7άδας προς μεγάλη έκπληξη κριτών και παικτών.

Ο Ηλίας Κιαζόλι αποχώρησε από το MasterChef 2023

«Για μένα εισαι από τους καλύτερους μάγειρες που έχουν περάσει από τον διαγωνισμό όλα τα χρόνια. Το λέω και το εννοώ», του είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Τα δύο κόκκαλα όμως που εντόπισαν στο πιάτο του, τόσο ο chef Κουτσόπουλος, όσο και ο Πάνος Ιωαννίδης, κόστισαν πολύτιμους βαθμούς στον διαγωνιζόμενο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος χαρακτήρισε τον Ηλία Κιαζόλι έναν από τους καλύτερους μάγειρες που έχουν περάσει ποτέ από τον διαγωνισμό.

Λίγο πριν αφήσει την ποδιά του, ο Ηλίας ξεχώρισε τη δεύτερη συμμετοχή του στον διαγωνισμό λέγοντας πως είναι η καλύτερη, ενώ σημείωσε πως θα κρατήσει μόνο τα θετικά, όπως έκανε και την πρώτη φορά.

Οι 7 παίκτες που συνεχίζουν στο MasterChef 2023

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα