MasterChef: Μπάχαλο στην κουζίνα – “Σεξιστής, δεν θέλει γυναίκες στην ομάδα”

MasterChef: Μπάχαλο στην κουζίνα – “Σεξιστής, δεν θέλει γυναίκες στην ομάδα”
MasterChef star tv

Μεγάλη ένταση στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef 7. Η Στέλλα και η Πωλίνα κατήγγειλαν τις απόψεις του Ηλία αναφορικά με το γυναικείο φύλο.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης στο MasterChef παρακολουθήσαμε μία έντονη ομαδική δοκιμασία που βρήκε τους διαγωνιζόμενους απροετοίμαστους.

Ο Ηλίας Κιαζόλι είχε το καλύτερο πιάτο στο τελευταίο Mystery Box και ήταν αρχηγός στη νέα ομαδική δοκιμασία του MasterChef 2023.

Ο Ηλίας είχε τα πλεονεκτήματα, να φορέσει όποια ποδιά ήθελε, να επιλέξει το πρώτο μέλος της ομάδας του και να υποδείξει αντίπαλο αρχηγό.

Ο διαγωνιζόμενος διάλεξε το μπλε χρώμα και όρισε τον Δημήτρη αρχηγό της κόκκινης ομάδας.

Μετά τον Νίκο που ήταν η πρώτη επιλογή του Ηλία, στην μπλε ομάδα προστέθηκαν οι: Άγγελος, Παναγιώτης Παύλος, Κωνσταντίνος, Moto Moto, Μαρία, Νικήτας, Αριστοτέλης, Γιώτα.

Η Στέλλα και η Πωλίνα ένιωσαν ανακουφισμένες που δεν μπήκαν στην ομάδα του Ηλία. Μάλιστα δε δίστασαν να τον «καρφώσουν» μπροστά στις κάμερες για τις απόψεις του αναφορικά με το γυναικείο φύλο.

Η Πωλίνα χαρακτήρισε “σεξιστή” τον Ηλία. «Εγώ προτιμώ κόκκινη ομάδα, γιατί ο Ηλίας δε θέλει γυναίκες στην ομάδα του. Είναι σεξιστής. Το κατάλαβα από τον τρόπο που μιλάει για τις γυναίκες “οι γυναίκες δεν πρέπει να πίνουν, οι γυναίκες δεν πρέπει να καπνίζουν, οι άντρες είναι καλύτεροι μάγειρες…», είπε η Πωλίνα.

Η Στέλλα από την άλλη χάρηκε που δεν μπήκε στην ομάδα του Ηλία. «Είμαι πολύ χαρούμενη που με διάλεξε ο Δημήτρης. Δε θα ήθελα σίγουρα να είμαι στην ομάδα του Ηλία, γιατί θεωρώ ότι ανήκει στην πλειοψηφία των μαγείρων που πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν έχουν καμία θέση στην κουζίνα», υποστήριξε η Στέλλα

MasterChef 7: Μεγάλη ένταση στην κουζίνα – Οι καταγγελίες των δύο παικτριών

MasterChef 7: Τα στάδια της ομαδικής δοκιμασίας

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα