Masterchef: Ο “καρεκλοκένταυρος” Κούρτογλου και η αποχώρηση που “λύγισε” τον εξώστη

Διαβάζεται σε 4'
Masterchef: Ο “καρεκλοκένταυρος” Κούρτογλου και η αποχώρηση που “λύγισε” τον εξώστη

Η κίνηση – ματ της Χριστίνας και η αποχώρηση – έκπληξη από το Masterchef που έφερε κλάματα στον εξώστη.

Με δοκιμασία αποχώρησης έκλεισε και αυτή η εβδομάδα για το ριάλιτι μαγειρικής Masterchef, με τους Χριστίνα, Αλέξανδρο, Γιάννη και Σταμάτη να διεκδικούν τη θέση τους στον διαγωνισμό, στο επεισόδιο της Παρασκευής (5/4).

Κατά την έναρξη του επεισοδίου και πριν ξεκινήσει η δοκιμασία η Χριστίνα ζήτησε συγγνώμη από τους κριτές για την στάση της στην δοκιμασία ασυλίας την Πέμπτη (4/4), και προχώρησε σε μία δήλωση, για την οποία αποθεώθηκε τόσο στο Twitter όσο και από ορισμένους συμπαίκτες της.

“Δεν ξέρω αν είναι κατάλληλο για την ημέρα κι αν θα παραμείνω στον διαγωνισμό, αλλά θα προσπαθήσω να μείνω κι όταν έρθω πίσω, αν με εμπιστεύεται και η μπριγάδα θέλω να ξαναγίνω αρχηγός της μπορντό μπριγάδαςείπε συγκεκριμένα, προσθέτοντας πως “είναι κάτι που δε συζήτησα με τα παιδιά, αλλά κάτι που θα ήθελα αν παραμείνω στον διαγωνισμό κι αν με εμπιστεύονται να πάρω την αρχηγία”.

“Μολών λαβέ! Μπορεί να το είπε μόνη της με τους φίλους της, τον Αλέξανδρο και τον Μάριο, λόγω του ότι εγώ μίλησα έτσι στο συμβούλιο και για άλλη μια φορά ήμουν αληθινός”, σχολίασε ο αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, Γιάννης Κούρτογλου στο κιου του. Εγώ μέχρι τους 12 δεν παραιτούμαι. Αισθάνομαι ότι με στηρίζει ο Γιάννης ο Γεωργίου, ο Σοφοκλής κι ο Νίκος Κυψίδης”, πρόσθεσε

“Δεν ξέρω σεφ πρώτη φορά το ακούω… Πρέπει να το συζητήσουμε όλοι, να δούμε ποιοι θέλουν και ποιοι δε θέλουν. Ποιοι εμπιστεύονται εμένα μέχρι τους 12. Αιφνιδιάστηκα, δεν το ήξερα, είναι αιφνιδιασμός για εμένα”, σχολίασε μπροστά σε όλους.

“Δεν ξέρω αν ο Γιάννης το πήρε σαν επίθεση, δεν μίλησα καθόλου άσχημα. Δεν γίνεται να κάθεσαι σε μια καρέκλα και να ταράζεσαι μην χάσεις την αρχηγία, πως να το πω. Από τη στιγμή που θέλω να το αναλάβω, οκ. Θα το αποφασίσουμε όλοι, αν η πλειοψηφία προτιμά τον Γιάννη fair enough θα κάτσω στ’ αυγά μου”, δήλωσε η Χριστίνα στο κιου της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

Masterchef: Αποχώρηση – έκπληξη και κλάματα στον εξώστη

Χριστίνα, Αλέξανδρος και Σταμάτης διαγωνίστηκαν τελικά στη δοκιμασία αποχώρησης, αφού ο Γιάννης, γνωστός και ως “δάσκαλος” κατάφερε να κερδίσει τη δοκιμασία ασυλίας.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αντιγράψουν το πιάτο του guest chef Βαγγέλη Βέη.

Mε βαθμολογία 27/40 ο Αλέξανδρος ανέβηκε στον εξώστη, αφού το πιάτο του Σταμάτη συγκέντρωσε μόλις 25 βαθμούς. Καλύτερα πήγαν τα πράγματα για τη Χριστίνα που πήρε 7/10 από τον Σωτήρη Κοντιζά, 8/10 από τον Πάνο Ιωαννίδη, 8/10 από τον Βαγγέλη Βέη και 7/10 από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Με 30/40 η Χριστίνα παρέμεινε στον διαγωνισμό, με τον Σταμάτη να είναι ο παίκτης που αποχωρεί.

«Ωραία εμπειρία. Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ σεφ. Σίγουρα θα μου λείψουν πάρα πολλά…», είπε ο Σταμάτης μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Θα μου λείψουν όλοι, κρατάω μόνο τα καλά», πρόσθεσε. “Πέρασα πολύ όμορφα και που γνώρισα όλα τα παιδιά. Τι να πω τώρα; Χάρηκα που σας γνώρισα, τιμή μου», συμπλήρωσε ενώ αρκετοί παίκτες από τον εξώστη, όπως ο Κώστας, ο Χρήστος Μοίρας και άλλοι ξέσπασαν σε κλάματα.

«Νιώθεις ότι είναι νωρίς;» τον ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. «Για εμένα είναι σεφ, ήθελα ένα στόχο να φτάσω στη δεκάδα. Δε θα σταματήσω αυτό που κάνω», πρόσθεσε ο Σταμάτης κατά την αποχώρησή του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Masterchef εδώ:

Να σημειωθεί ότι η αποχώρηση του Σταμάτη προκάλεσε.. ενθουσιασμό σε αρκετούς από τους τηλεθεατές, καθώς έκαναν λόγο για “δικαίωση”, αφού μία εβδομάδα νωρίτερα είχε ευχηθεί στην συμπαίκτριά του και υποψήφια προς αποχώρηση, Ζωή, να μην επιστρέψει στον διαγωνισμό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα