Σοκ στο MasterChef: Οι κριτές έφτυσαν το πιάτο παίκτη – Ποιος αποχώρησε

Διαβάζεται σε 2'
Masterchef
Masterchef Star Tv

Μια μεγάλη αστοχία στο πιάτο, στοίχισε σε έναν από τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση τη θέση του στο MasterChef. Όσα έγιναν στη Δοκιμασία Αντιγραφής.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το MasterChef το βράδυ της Παρασκευής (09/02), με τους μάγειρες που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση, να καλούνται να διεκδικήσουν την θέση τους στο παιχνίδι του Star.

Στην αρχή του επεισοδίου, μια Δοκιμασία Τελευταίας Ευκαιρίας περίμενε τον Νικόλα Καραμπούλη, τη Βιβή Ζησιμοπούλου και τον Χρήστο Λαφαντάρη.

Οι τρεις υποψήφιοι έπρεπε να παρουσιάσουν ο καθένας από ένα πιάτο με αβγά τηγανητά, ένα με αβγά ποσέ, ένα με ομελέτα και ένα βραστό αβγό. Ο Νικόλας είχε τα τέλεια πιάτα και έτσι επέστρεψε στον εξώστη, με τη Βιβή και τον Χρήστο να προχωρούν στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

MasterChef: Η Δοκιμασία Αντιγραφής Πιάτου

Στη συνέχεια, οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα του MasterChef τον καλεσμένο chef Χάρη Ζευγούλη, ο οποίος παρουσίασε στους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση το πιάτο που θα έπρεπε να αντιγράψουν.

Το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν πιστά ήταν: Γλώσσα με πουρέ πρασοσέλινο, κακαβιά από ρίζες λαχανικών, Κους κους κουνουπίδι, τραγανή πατάτα με nori και μαγιονέζα σχοινόπρασο.

MasterChef: Οι κριτές έφτυσαν την πατάτα

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής του πιάτου των δύο παικτών, οι κριτές εντόπισαν διάφορες αστοχίες και στις δύο προσπάθειες. Ωστόσο, σε ένα από τα δύο πιάτα οι κριτές – αλλά και ο καλεσμένος chef – έφτυσαν ένα από τα στοιχεία και, συγκεκριμένα, την πατάτα, επειδή ήταν ωμή.

“Πήρα ολόκληρη μπουκιά την πατάτα, δεν έχει ψηθεί” είπε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να συμπληρώνει “Τι έχει γίνει; Τρώω μικρά κοκαλάκια”. “Έχουμε μια κακή πατάτα. Δεν θα έπρεπε να μπει στο πιάτο καν” είπε με τη σειρά του ο δημιουργός του πιάτου.

MasterChef: Ποιος έμεινε, ποιος έφυγε

Όταν ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς σε ποιον ανήκει η κάθε προσπάθεια, διαπιστώθηκε πως ο Χρήστος είχε κάνει την αστοχία με την ωμή πατάτα, η οποία αποδείχθηκε τελικά μοιραία, μόλις αποκαλύφθηκαν οι βαθμολογίες, αφού τον έβγαλε εκτός διαγωνισμού.

Η Βιβή συγκέντρωσε 27 βαθμούς, καταφέρνοντας να παραμείνει στο παιχνίδι, με τον Χρήστο να αποχωρεί. Ο 31χρονος μάγειρας είναι ο δεύτερος παίκτης που χάνει η γκρι μπριγάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα