MasterChef: Οργή των κριτών – Έκρυψαν τα καμένα στο πιάτο, αλλά τους “τσάκωσε” ο Κοντιζάς

MasterChef: Οργή των κριτών – Έκρυψαν τα καμένα στο πιάτο, αλλά τους “τσάκωσε” ο Κοντιζάς
Masterchef star tv

Πανικός θα επικρατήσει στη νέα ομαδική δοκιμασία του MasterChef. Οι κριτές αντιλαμβάνονται την "κλεψιά" των παικτών.

Γεμάτο ανατροπές και εντάσεις αναμένεται να είναι το νέο επεισόδιο του MasterChef, το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης (4/5).

Στο νέο επεισόδιο οι τόνοι ανεβαίνουν πολύ. Μία νέα ομαδική έρχεται να ανατρέψει όσα ξέρουμε και το επίπεδο δυσκολίας αυξάνεται για ακόμη μια φορά.

Μετά την αποχώρηση του Στέφανου, λόγω χειρότερης απόδοσης συγκριτικά με τη Μαρία, 10 είναι οι παίκτες που συνεχίζουν στο MasterChef 2023.

Ιδιαίτερα απαιτητική ήταν η Δοκιμασία Αντιγραφής που περίμενε τους παίκτες στο ριάλιτι μαγειρικής την Τρίτη (02/05) στο Star.

Έπειτα από νίκη του Θεόδωρου Γαλάνη στη Δοκιμασία Ασυλίας, δύο δυνατοί αντίπαλοι, η Μαρία Λαζαρίδου και ο Στέφανος Χιλάς, βρέθηκαν αντιμέτωποι στην κουζίνα, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο. Μάλιστα, η μεταξύ τους μονομαχία ήταν… “Deja Vu”, κάτι που επεσήμαναν και οι κριτές, αφού οι δυο τους είχαν αναμετρηθεί ξανά σε Δοκιμασία Αποχώρησης στο MasterChef 5.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στο πλατό του MasterChef τον καταξιωμένο chef Προκόπη Κουρή, ο οποίος ετοίμασε ένα δύσκολο πιάτο αντιγραφής, με βασικό πρωταγωνιστή το μπαρμπούνι.

Το πιάτο της Μαρίας πήρε 7 βαθμούς από τον Σωτήρη Κοντιζά, 8/10 πήρε από τον Πάνο Ιωαννίδη, Ο καλεσμένος σεφ της έδωσε 8 βαθμούς, λέγοντας πολύ καλά για το πιάτο της, ενώ πήρε 8 βαθμούς από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Η διαγωνιζόμενη συγκέντρωσε 31 βαθμούς συνολικά.

Η προσπάθεια του Στέφανου πήρε 6/10 από τον Σωτήρη Κοντιζά και 7/10 από τον Πάνο Ιωαννίδη. Ο Προκόπης Κουρής του έδωσε 7/10, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον βαθμολόγησε με 7 βαθμούς. Συνολικά, ο Στέφανος συγκέντρωσε 27 βαθμούς με αποτελέσμα να αποχωρεί από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

Σημειώνεται πως και πριν από δύο χρόνια, η Μαρία Λαζαρίδου είχε “πετάξει έξω” από τον διαγωνισμό τον Στέφανο Χίλα.

«Δε σκέφτομαι “αχ δεν μπήκα!”. Δε με χαλάει καθόλου! Έχω μια ωραία ζωή, όταν τα έχεις καλά με εσένα, είσαι γενικά χαρούμενος, έχεις ανθρώπους δίπλα σου θα ήταν το τελευταίο που με στεναχωρούσε», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου.

«Κι είμαι στην τελική δεκάδα του MasterChef. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!», δήλωσε γεμάτη ενθουσιασμό η Μαρία.

Η τελική δεκάδα

  1. Αλέξανδρος
  2. Άγγελος
  3. Γιώργος Πορφύρης
  4. Δημήτρης
  5. Θόδωρας
  6. Ηλίας Καζιόλι
  7. Μαρία Μπέη
  8. Μαρία Λαζαρίδου
  9. Μότο Μότο
  10. Νίκος Τράκας

Έξαλλοι οι κριτές στο αποψινό επεισόδιο: «Είναι καμένο! Και κάποιος το έχει δει!»

Το MasterChef 2023 ταξιδεύει απ στην Πελοπόννησο και η Μαρία Μπέη είναι ο άνθρωπος-κλειδί αυτής της εξωτερικής Ομαδικής Δοκιμασίας στην Σπάρτη! Πώς θα διαχειριστεί άραγε τα πλεονεκτήματά της.

Στο trailer και στην… ώρα της κρίσης βλέπουμε τους κριτές να λένε ότι το φαγητό κάποιας ομάδας είναι καμένο και πως κάποιος το έχει δει και έχει προσπαθήσει να το «σώσει» βάζοντας όλα τα καμένα από την κάτω πλευρά.

MasterChef 7: Δείτε το trailer της Πέμπτης (4/5)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα