MasterChef: Όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος “έπαθε”… Ανδρέα Παπανδρέου

MasterChef: Όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος “έπαθε”… Ανδρέα Παπανδρέου
Λ. Κουτσόπουλος όπως Ανδρέας Παπανδρέου

Όχι απλά βγήκε από το αεροπλάνο όπως ο πρώην πρωθυπουργός επιστρέφοντας από το Χέρφιλντ, αλλά μιμήθηκε ακόμη και το ιστορικό νεύμα προς τη Δήμητρα Λιάνη για να καλέσει στο πλευρό του τους υπόλοιπους κριτές.

Έχετε αναρωτηθεί πως θα ήταν το “MasterChef με ΠΑΣΟΚ”; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φρόντισε να μας το δείξει στο επεισόδιο της Τετάρτης, σκορπώντας άφθονο γέλιο με μία κίνηση που έγινε viral στα ελληνικά social media σε χρόνο dt!

Οι δέκα εναπομείναντες παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα μενού τριών διαφορετικών επιλογών για τα μέλη του πληρώματος καμπίνα της Aegean και Olympic Air.

Το ντεκόρ για τη δύσκολη αυτή ομαδική διαδικασία ήταν απόλυτα φυσικό και εναρμονισμένο με το θέμα: Το αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Όταν λοιπόν προσγειώθηκε εκεί το αεροπλάνο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεπρόβαλε από αυτό ακριβώς όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν επέστρεψε χειρουργημένος από το Χέρφιλντ στις 22 Οκτωβρίου του 1988. Αλλά δεν στάθηκε μόνο εκεί… Αφού χαιρέτησε τα “πλήθη”, γύρισε προς τα πίσω και κάλεσε τους άλλους δύο συναδέλφους του με το ίδιο ιστορικό νεύμα με το οποίο ο Ανδρέα Παπανδρέου είχε καλέσει τότε στο πλευρό του τη Δήμητρα Λιάνη, επισημοποιώντας στα μάτια όλων τη σχέση με τη γυναίκα που έμελλε να είναι η τελευταία σύζυγος της ζωής του.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα