MasterChef 7: Πανικός στην κουζίνα, απογοητευμένοι οι κριτές – “Είναι ημιτελές”

MasterChef 7: Πανικός στην κουζίνα, απογοητευμένοι οι κριτές – “Είναι ημιτελές”
Οι κριτές του MasterChef star tv

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef 7 θα παρακολουθήσουμε ένα Τεστ Δημιουργικότητας, το οποίο θα θυμίζει μάθημα... γεωγραφίας. Δείτε το trailer.

Η πρώτη εβδομάδα του MasterChef 2023, απέδειξε ότι ο φετινός διαγωνισμός είναι πιο απαιτητικός από ποτέ και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο μαγειρικού εφησυχασμού.

Οι επίδοξοι MasterChefs συνεχίζουν την πορεία τους για την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Απόψε (Δευτέρα 6/2) σειρά έχει το πρώτο Τεστ Δημιουργικότητας, που απαιτεί από τους διαγωνιζόμενους να σκεφτούν «έξω από το κουτί» και να αναδείξουν δημιουργικά στα πιάτα τους το ζητούμενο της δοκιμασίας.

Η σημερινή δοκιμασία είναι μια αγαπημένη μαγειρική δοκιμασία από τα παλιά, αφού η κουζίνα θα γεμίσει με διαφορετικά υλικά από όλο τον κόσμο και κάθε διαγωνιζόμενος καλείται να αναδείξει ένα ζευγάρι υλικών, που πρωταγωνιστούν σε διαφορετικές εθνικές κουζίνες.

Άλλη μια σημαντική αλλαγή, όμως, περιμένει τους επίδοξους μάγειρες, αφού, πλέον, τα πλεονεκτήματα σε κάθε πρώτη δοκιμασία εβδομάδας, είτε Mystery Box, είτε Test Δημιουργικότητας, θα είναι στη διάθεση του αρχηγού της νικήτριας ομάδας της τελευταίας Ομαδικής Δοκιμασίας.

Ποιοι θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν με επιτυχία αυτό το γαστρονομικό ταξίδι στον κόσμο και ποιοι θα χρειαστεί να υπερασπιστούν τη θέση τους στην κουζίνα του MasterChef;

MasterChef 7: Το trailer της Δευτέρας (6/2)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα