MasterChef: “Πετσόκομμα” από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο – “Δεν βλέπεται!”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο MasterChef
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο MasterChef Youtube/@Star Tv

Αρνητικά σχόλια από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο άκουσε μια από τις παίκτριες του MasterChef. Ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το MasterChef το βράδυ της Δευτέρας (12/02), με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να εκφράζει την απόλυτη απογοήτευσή του για το πιάτο μιας παίκτριας.

Οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες, με την Τάνια και την Ζωή να μονομαχούν.

Η προσπάθεια της Τάνιας ήταν πολύ κακή, με τον γνωστό σεφ και κριτή να της λέει: «Έχουμε μια προσπάθεια, η οποία είναι εξαιρετικά κακή. Δεν βλέπεται! Το λέω αυτό για να αποφασίσεις αν σου αρέσει εδώ που είσαι κι αν διασκεδάζεις κι αν έχεις έρθει για να μαγειρέψεις και να εξυπηρετήσεις όλο αυτό που μας είπες όταν γνωριστήκαμε στην audition ή ότι δεν έχεις όρεξη και δε θες πια να είσαι εδώ, γιατί τα αποτελέσματα – μαγειρικά – δείχνουν ότι δεν σε ενδιαφέρει που είσαι εδώ».

«Θα πρέπει να έχετε κατά μου ότι τον πήχη τον έχουν ανεβάσει κάποιοι από τους συμπαίκτες σας. Μοιραία πρέπει να κάνετε προσπάθεια για να ακολουθήσετε» σημείωσε, επίσης.

Ως αποτέλεσμα ο πόντος πήγε στη Ζωή και την μπορντό μπριγάδα.

«Στεναχωρέθηκα. Όχι επειδή μου είπαν κακά σχόλια, αλλά επειδή το άφησα. Είχα πολύ καλή ιδέα στο πιάτο και το άφησα στο φλου» είπε στην κάμερα η Τάνια.

MasterChef: Δείτε το βίντεο με το πιάτο της Τάνιας

MasterChef: Ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας

Η γκρι μπριγάδα έχασε στην δοκιμασία του Mystery Box της εβδομάδας και έτσι κλήθηκε να ψηφίσει για ακόμη μια φορά ένα μέλος της ως υποψήφιο για αποχώρηση.

Οι περισσότεροι ψήφισαν την Τάνια ως υποψήφια προς αποχώρηση.

«Ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που όντως ψήφισαν μαγειρικά. Επειδή είμαστε πολύ κοντά με όλα τα παιδιά. Και οι κριτές με όλα αυτά που είπαν με έκαναν πολύ να σκεφτώ», είπε η παίκτρια για την υποψηφιότητά της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα