MasterChef: Σε δική του τηλεοπτική εκπομπή θα δούμε τον Σταύρο Γεωργίου

MasterChef: Σε δική του τηλεοπτική εκπομπή θα δούμε τον Σταύρο Γεωργίου
Σταύρος Γεωργίου Instagram / @stavros_geo

Τη δική του μαγειρική εκπομπή σε κυπριακό κανάλι αναλαμβάνει ο Σταυρής από το MasterChef 4. Η ανάρτησή του στο Instagram με την ανακοίνωση.

Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του MasterChef και τα 50.000 ευρώ, ωστόσο, υπήρξε αναμφισβήτητα ένας από τους πιο δυνατούς μάγειρες μέσα στο μαγειρικό ριάλιτι του Star.

Ο λόγος για τον Κύπριο παίκτη του MasterChef 4, Σταύρο Γεωργίου, ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, που θα συνδυάζει τη μαγειρική που τόσο αγαπά με την τηλεόραση. 

Ο Σταυρής, όπως τον φώναζαν στο παιχνίδι, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ότι αναλαμβάνει μαγειρική τηλεοπτική εκπομπή

Συγκεκριμένα, ο νεαρός μάγειρας ανήρτησε μια φωτογραφία από τη συμφωνία του με κυπριακό κανάλι και προέβη στη σχετική ανακοίνωση, γράφοντας:

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω οτι έχω προβεί σε συμφωνία με το κανάλι OMEGA για μια καινούργια μαγειρική δική μου εκπομπή, απο την νέα τηλεοπτική σεζόν! Stay tuned!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα