MasterChef: Σοκ στο πλατό – Η νέα “εισβολέας” βάζει μπουρλότο στον διαγωνισμό

MasterChef: Σοκ στο πλατό – Η νέα “εισβολέας” βάζει μπουρλότο στον διαγωνισμό
Οι κριτές του MasterChef star tv

Στα επόμενα επεισόδια του MasterChef 7 οι εκπλήξεις θα είναι πολλές. Η νέα "εισβολέας" αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Γεμάτο ανατροπές αναμένεται να είναι το MasterChef αυτή την εβδομάδα, με τους κριτές να κρύβουν πολλές εκπλήξεις για τους διαγωνιζόμενους.

Άλλη μια εβδομάδα πολλών εξελίξεων και ανατροπών στο MasterChef 2023 ξεκινά με το καθιερωμένο MasterClass!

Ο Πάνος Ιωαννίδης καλωσορίζει τους 20 επίδοξους μάγειρες, που συνεχίζουν στο διαγωνισμό, με ένα πιάτο του εστιατορίου του, δίνοντας τις πολύτιμες συμβουλές του για φρέσκια πάστα. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη παίρνει ο καλεσμένος chef Δημήτρης Κότσαλης και ετοιμάζει δύο πολύ ενδιαφέρουσες συνταγές με τσιπούρα, σε διαφορετικές εκδοχές.

MasterChef 7: Όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Μια νέα εβδομάδα απαιτητικών και δύσκολων δοκιμασιών για τους 20 διαγωνιζόμενους, που συνεχίζουν στην πορεία για την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000.

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο ή την επόμενη MasterChef 2023 της Ελλάδας!

Αυτή την εβδομάδα, μια νέα “εισβολέας” θα κάνει την είσοδό της στο ριάλιτι μαγειρικής του Star. Ο λόγος για τη Μαρία Μπέη, η οποία κάνει την εμφάνισή της στο πλατό και αφήνει τους πάντες άφωνους.

MasterChef 7: Το trailer αυτής της εβδομάδας και η είσοδος της Μαρίας Μπέη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα